To uro Cluse je Youtuberka Neign razprodala v trenutku

Če poznate Neign Mirsalehi, Youtuberko iz Amsterdama, potem ste zagotovo slišale tudi za njeno sodelovanje z vse bolj priljubljenimi proizvajalci ročnih ur Cluse. Vas zanima, kaj je z njimi ustvarila Neign in za svoje delo požela tolikšno navdušenje, da so izdelek razprodali v trenutku?

Moda, 4. 11. 2017

Neign, ura, Cluse

Da gre za uro v resnici ni treba posebej razlagati! Sicer pa je Neign pred kratkim v enem od svojih video posnetkov povedala, da so prav ure modni dodatek, brez katerega si ne predstavlja svojih 'stajlinogov'.

Ure te blagovne znamke je namreč začela nositi že, ko njenemu Instagramu ni sledilo 4.3 milijone ljudi, podjetje, ki išče lepoto v preprostosti pa je v njej že pred časom prepoznalo dekle, ki do podrobnosti oriše žensko, za katero ustvarjajo.

TWO DAYS left before I can finally reveal my own designed @cluse watch. #clusexnegin

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on Oct 17, 2017 at 10:00am PDT

S to serijo fotografij je Neign svoje oboževalce na Instagramu pripravljala na veliki dogodek.

Pretekli mesec so po letu dni ustvarjanja končno predstavili rezultat njihovega dela - uro, ki je k življenju ponovno spravila Clusov klasični 'Minuit' dizajn, z izčiščeno številčnico in elegantnim trakom, tega pa lahko preko dne nadomestite tudi z rožnatim trakom iz italijanskega žameta.

"Uro bom z obema paskoma kombinirala v svojih vsakodnevnih izgledih, pa tudi ob posebnih priložnostih. Oba se namreč podata tako k paru kavbojk in k beli majici, kot tudi h klasičnemu suknjiču in celo k 'mali črni oblekici'," je za Cluse ob izdaji posebne ure povedala Neign, ki bo s svojim izdelkom obdarila svoje najbližje in prijatelje.

Zavrnila skoraj milijon dolarjev vredno pogodbo, da je uresničila svoje sanje!

Neign je nizozemska modna navdušenka, ki si je svojo pot v modnem svetu dodatno utrdila s snemanjem Youtube vlogov. V teh svoje sledilce s seboj vzame na potovanje na Tajsko, ali na eno izmed visokih modnih revij pariškega tedna mode, odvisno od tedna, ki ga ima na urniku. Njenemu kanalu lahko sledite tu

Je tudi uspešna poslovna ženska z linijo lasnih izdelkov Gisou, izdelanih iz družinskega propolisa in medu, ki ga že vrsto let prideluje njen oče. V poslu jo sicer poznajo po tem, da je pred leti zavrnila skoraj milijon dolarjev težko pogodbo z enim od proizvajalcev lasne kozmetike samo zato, ker je verjela v svoje zanje in znanje svojih staršev. 

Before @moseymirsalehi went to visit the hairdresser for the first time.

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on Sep 8, 2017 at 8:29am PDT

Pripravila: Kaja Milanič
Foto: Instagram Neign Mirsalehi, Instagram Cluse

Preberite še: → Chiara Ferragni: pet mesecev noseča je videti bolje kot kdajkoli!

Priporočamo tudi: → Najboljša oblikovalka v regiji je Slovenka Sofija ​Urumović

Najbolj brano