To so Citycentrovi modni trendi za jesen in zimo!

Na Jesenski modni reviji so znane slovenske manekenke in manekeni pretekli konec tedna predstavili modne trende, ki nas bodo to sezono navduševali v hladnejših mesecih.

Moda, 20. 9. 2017
To so Citycentrovi modni trendi za jesen in zimo! - Foto: Promocijsko gradivo

Pod taktirko stilistke Sonje Rigler so v atraktivnih modnih kombinacijah: od športne do elegantne kot ulične in otroške mode, predstavili širok in raznolik izbor priznanih svetovnih in domačih modnih znamk, ki jih najdete v prodajalnah Citycentra Celje.

Letošnjo jesen bodo brez dvoma preplavili karo vzorci - mali in veliki, v črno-rdeče-belih kombinacijah. Med materiali izstopajo predvsem umetna krzna v živih barvnih tonih in kosmateni materiali. Pa ne samo pri oblačilih, temveč tudi pri obutvi. Med novostmi pa vas bo zagotovo najbolj presenetil pliš, ki se pojavlja v vseh možnih različicah: jakne, dolge obleke in visoki škornji, trendi pa boste tudi v večnem usnju in semišu.

Tudi cvetlične potiske najdemo vsepovsod - na srajcah, pletenih puloverjih, gležnarjih in torbicah. Če govorimo o barvah, ki bodo z nami to jesen in zimo, so to rdeča, rdeča in še enkrat rdeča. Pridružujejo se ji bordo rdeča, živo vijolična, petrolejska in hladno gozdno zelena. Obvezna bo tudi gorčično rumena, peščena "nude", kožna in srednja siva. In še zadnji namig - to jesen si privoščite dolg plašč, ki naj bo v trendovski temno modri, sivi ali preprosto črn.

"Modne revije so zame navdih in "must have" te sezone so zagotovo barve, vzorci in plastenje oblačil, kar omogoča neskončno modnih kombinacij," je po modni reviji povedala center managerka Darja Lesjak.

Sobotno "Otroško modno revijo" je s pesmijo otvorila Anabel, zmagovalka festivala Poprock.

Najbolj brano