To je najlepša obutev, ki jo bomo nosile to pomlad

Čeprav so temperature še malo daleč od tistih, ki si jih želimo, ko se približuje pomlad, se naš pogled vedno bolj pogosto ustavlja na novih spomladanskih kolekcijah obutve, ki že polnijo police trgovin. 

Promocijsko sporočilo, 10. 3. 2022
To je najlepša obutev, ki jo bomo nosile to pomlad - Foto: Deichmann

In tako smo našle trendne modele obutve v Deichmannu, ki so pravi glasnik toplih dni, ki bodo vsak hip tu.

Vroči trend te pomladi: vračajo se balerinke

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by deichmann_adria 🇸🇮🇭🇷🇷🇸🇧🇦 (@deichmann_adria)

Ne glede na to, ali so vam pri srcu ali ne, nekaj je gotovo – balerinke so tu za svoj veliki povratek v garderobo vseh ljubiteljic mode po vsem svetu. Ta udobna obutev je neizogibni element naše garderobe že vrsto let, zdaj pa se vrača v velikem stilu po navdihu priljubljenega trenda francoskega šika in s stajlingom, ki vključuje balerinke.

Ženstvene in udobne balerinke boste torej to pomlad videvale čisto povsod, me pa smo v Deichmannu našli brezčasne modele, ki jih boste zlahka vključile v svoje pomladne kombinacije. Če se boste to pomlad odločile za balerinke, razmišljajte v smeri enostavnega, minimalističnega stajlinga, ki temelji na enostavnih, a popolnih džins hlačah, nežnih barvah in enostavnih krojih. Z dodatkom rute in nevpadljivega nakita boste v trenutku popoln posnetek ženskega glamurja pariških ulic.

Modna akademija z loaferkami in mokasinkami

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by deichmann_adria 🇸🇮🇭🇷🇷🇸🇧🇦 (@deichmann_adria)

Ravna obutev torej to pomlad doživlja svojo renesanso, zato bodo svoj trenutek doživele tudi loaferke ter mokasinke v najrazličnejših oblikah in dizajnih. V vodilnem trendu te sezone bodo zlasti izstopali chunky lakirani modeli – z debelejšim podplatom, to pomlad jih lahko poiščete v nežnih odtenkih nevtralnih in pastelnih barv. Zelo priljubljeni so tudi modeli z brušenim usnjem in prav tako malo višjim podplatom.

Deichmann je odlična izbira za vse ljubiteljice tega tako brezčasnega mladostnega trenda, saj v trgovinah lahko najdete veliko različnih modelov, barv in materialov, kar pomeni, da bo vsaka ženska z lahkoto zase našla idealni par loaferk in mokasink.

Modnih superg nikoli dovolj

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by deichmann_adria 🇸🇮🇭🇷🇷🇸🇧🇦 (@deichmann_adria)

Se tudi vam zdi, da ne glede na to, koliko superg že imamo, je vedno prostor še za en par? Zlasti ko govorimo o klasičnih modelih modnih superg, ki se nosijo tako rekoč povsod. Tudi to pomlad se temu ne bomo izognili, saj bodo superge pravi temelj za spomladanske kombinacije in stajlinge.

Superge bomo to pomlad torej nosile ne samo v športnih kombinacijah, temveč tudi skombinirane z elegantnejšimi oblekami, krili in hlačami, saj se odlično podajo k skorajda vsakemu stajlingu. Naši favoriti, ki smo jih našli v Deichmannu, so čudovite modne superge blagovnih znamk Bench, adidas, Nike, Esprit in Graceland.


Poiščite svoje priljubljene modele za to pomlad in se oglasite v eni izmed številnih poslovalnic Deichmann po celi Sloveniji. Celotno kolekcijo si lahko ogledate na www.deichmann.com.

Najbolj brano