TA trik stilistov vam jeseni lahko prihrani goro denarja

Jesenska garderoba je nazaj in spet bomo lahko nosili trendi tople puloverje!

Moda, 28. 10. 2018
TA trik stilistov vam jeseni lahko prihrani goro denarja - Foto: Profimedia

Se vam je zgodilo, da je vaš lanski najljubši pulover, ki bi ga radi nosili tudi letošnjo jesen, poln muck?

Lotite se jih na naslednje načine:

1. Pinceta

Pinceta ne služi samo za urejene obrvi, ampak tudi za urejanje jesenskih puloverjev. Ta način bo sicer deloval na novejših puloverjih, ki še nimajo toliko muck. S pinceto bodite zelo previdni, da ne potegnete kakšne nitke.

2. Lepilna krtača

Če imate doma hišnega ljubljenčka, je ta pripomoček že vaša stalnica. Zdaj ga lahko po novem uporabite tudi pri odstranjevanju muck, saj je sila enostavno in tudi precej učinkovito. Če lepilne krtače trenutno nimate, si lahko pomagate z lepilnim trakom. A ponovno previdno in nežno, da se oblačilo ne poškoduje.

3. Britvica ali brivnik vašega dragega

Pomagate si lahko tudi s pripomočkom, ki ga zagotovo imate v svoji lepotni omari. Klasična britvica odlično odstrani muckasto nadlogo s tkanine ali pletenine. Z britvico ravnajte previdno in počasi. Lepo nežno drsite z njo navzgor in navzdol po izbranem oblačilu. Alternativa klasični britvici je električni brivnik, ki prav tako odlično opravi vlogo odstranjevalca muck.

4. Čistilna gobica

Točno tista gobica, ki vam pomaga pri umivanju posode. Seveda izberite novo in z grobo stranjo nežno drsajte po modnem kosu. Po želji jo lahko tudi malo zmočite.

5. Brusni papir

Z brusnim papirjem ravnajte podobno kot s čistilno gobico in ne pozabite svojega puloverja položiti na ravno površino, da bo vaše brušenje bolj efektivno.

S temi triki bo vaš stari pulover, šal ali pončo spet kot nov in pripravljen na nove jesenske izzive. Tako boste ponovno blestela – in to brez potrebe, da bi za nova oblačila zapravili denar.

Po tem članku prevedla in priredila: Nina Skok

Fotografije: Unsplash/Dan Gold, Unsplash/Courtney Clayton

Preberite še: TO krilo bo popolnoma prenovilo vašo JESENSKO garderobo! (+navdih z Instagrama)

Priporočamo tudi: Meghan Markle je v Avstraliji popolnoma navdušila z zelo pogumnim modnim dodatkom

Najbolj brano