Ajda Smrekar pojasnjuje, ZAKAJ jo tako pogosto vidimo v beli!

Igralko Ajdo Smrekar smo pobližje spoznale v seriji Ena žlahtna štorija, v zadnjih mesecih pa jo poznamo tudi kot dekle Sebastijana Cavazze. 

Ajda Smrekar pojasnjuje, ZAKAJ jo tako pogosto vidimo v beli! - Foto: Primož Predalič

A tokrat beseda ni nanesla na njeno osebno življenje, pač pa na njen modni slog.

"V osnovi sem zelo preprosta punca in mislim, da s tem ni nič narobe."

"Tudi moj slog je zelo čist in enostaven. Slog, preprosto imaš, ne moreš ga samo 'nositi' ali menjavati. Ključ do njega je iskrenost," je Ajda Smrekar v reviji Jana spregovorila o svojem osebnem slogu in priznala, da ji velikokrat na pomoč priskoči kar slavna prijateljica.

"Plesala sem v plesni šoli Kazina in imam srečo, da sem se tam spoprijateljila z našo prodorno in uspešno modno oblikovalko Nino Šušnjaro. Vesela sem, da se ji ni težko ukvarjati z mano, in že od nekdaj jo sprašujem za mnenje ter ji tudi najbolj zaupam."

"Všeč mi je, ker me ne sili v trenutne modne trende, saj pozna moj značaj, ki ga zna dopolniti s potrebnimi pritiklinami."

"Vedno poskrbi, da jaz nosim obleko, in ne obleka mene," je spregovorila o njunem prijateljstvu. 

TO je razlog za njenimi belimi modnimi izbirami!

"Poleti rada nosim belo. V beli barvi se dobro počutim. Morda je bilo to na začetku naključje, zdaj pa se zavedam, da jo kar pogosto nosim," je povedala in dodala, da je v beli obleki težko kaj skriti. 

"Je precej zoprno, če se poliješ z rdečim vinom. Si že naslednji dan v novicah. Joj, na to pa nisem pomislila ... (smeh).

Preberite še: TO je najbolj simpatična modna zgodba leta! (brez heca!)

Priporočamo tudi: Naprodaj je koča iz filma 'The Holiday', zanjo pa bi odštele ...

Najbolj brano