Cara Delevigne: Urbana klasika

Britansko manekenko, igralko in pevko Caro Delevigne so na enem od londonskih modnih prizorišč ujeli v stilskem trenutku, ki je inspiriral naše modno uredništvo.

Cara Delevigne - Foto: Profimedia

Navdušujemo se nad klasičnim kompletom, suknjičem in hlačami v modrem žametu, ki deloma sledi pižama trendu, a tokrat v glamuroznem slogu, ki bi ga lahko srečali v kakšnem od modernih modnih dvorcev.

Trend kompletov iz poznih osemdesetih prinaša svež vetrič, ki pihlja nasproti trendu kombinacije različnih vzorcev, in Cara ga je odlično zapakirala v klasično-urbani slog ter tako uspešno združila estetiko in udobje, kombinacijo, ki jo zagovarja ena od vodilnih modnih smernic letošnje zimske sezone.

Ob združevanju kontrastov, klasike in urbanega sloga pozdravljamo tudi igro linij, V-linija dekolteja kontra organskim linijam na supergah, in pa dinamiko med seksi izrezom, ki razkriva, ter androgenim slogom celotnega stajling, ki deluje zadržano in nekoliko nedostopno.

Za vse ljubiteljice ultra elegance pa tudi mi nismo mogli mimo fantazije, da bi klasični komplet kombinirali z visokimi petami, na primer zaprtimi salonarji in ekstravertno, glamurozno obarvano torbico. Ampak to je že začetek druge modne zgodbe, in če se vrnemo na začetek aktualne, vse pohvale: stajling inspirira in še veliko modnih možnosti odpira!

Najbolj brano