Skrbimo zase v Sprandi kampanji

V teh negotovih časih poiščimo moč v sebi. S skrbjo za svoje duševno ravnovesje lahko pomagamo sebi in drugim. Sprandijeva kampanja Skrbimo zase spodbuja skrb za svoje neposredno okolje. Kaj za tebe pomeni slogan »Skrbimo zase«? 

Promocijsko sporočilo, 19. 4. 2022
Skrbimo zase v Sprandi kampanji - Foto: CCC

Do nedavnega je slogan »Skrbimo zase« predstavljal kampanjo znamke Sprandi za sezono pomlad-poletje 2022. Nanašal se je predvsem na pozornost do sebe, ki ti omogoča, da poiščeš trenutek za svojo dušo v tem vsakodnevnem vrvežu. 

  

Danes te besede zvenijo bolj močno kot kdaj prej. Danes moramo poskrbeti zase, da lahko skrbimo za druge. Močnejši smo, več zmoremo. Le mirni, vztrajni in pomirjeni sami s seboj bomo lahko podali roko pomoči drugim. Skrb za harmonijo, duševno stanje in zdravje še nikoli ni bila tako pomembna. 

  

V prihodnjih dneh lahko na profilih Sprandi in CCC , ter družbenih omrežjih najdeš  številne nasvete in rituale, kako ravnati v današnji situaciji. S prepuščanjem tem majhnim užitkom gradimo temelje za izpolnjen »jaz«. 

  

V kampanji Sprandi Skrbimo zase, sodelujejo zvezde svetovnega kova: idol Z generacije Finn Wolfhard, znan iz serije "Stranger Things", legendarni igralec Kyle MacLachlan in Amber Valletta, supermodel iz 90-ih, ki se danes ukvarja z ekološkimi aktivnostmi. Na fotografijah nosijo oblačila in dodatke iz kolekcije pomlad-poletje 2022: udobne trenirke, oblačila za tek in retro superge. 

  

Kolekcija Sprandi je na voljo v CCC katalogu in na ccc.eu.

 

Sprandi

Najbolj brano