Sens: Oblačila z modnih brvi na novoletne zabave

Izbira oblačil za posebne priložnosti ni za vse enaka. Ženske oblačila pomerjajo bolj z veseljem, za moške, še posebej za mlade, pa je izbira klasičnega "stajlinga" polna dilem. Rešitev zanje se skriva v oblačilih znamke Sens.

Moda, 30. 11. 2016
Sens: Oblačila z modnih brvi na novoletne zabave - Foto: Promocijsko gradivo

December nam bo postregel s tisočerimi priložnostmi za elegantna oblačila

Z njimi bomo proslavili uspehe, ki smo jih nabrali čez leto.

Silvestrovo je za nekatere prelomnica, za vse srednješolce pa se približuje tudi njihova življenjska prelomnica. Maturantski ples je zaključni dogodek obdobja, v katerem so mladi zoreli in na koncu simbolno vstopili v svet odraslih. Tudi ta slavnostni dogodek zahteva primerno izbiro oblačila.

"V modni svet se tokrat vrača žamet, zato v novi kolekciji najdemo suknjič iz gladkega žameta s satenastim fazonom. Drznost kolekcije pa predstavljajo tudi različne podobe smokingov, barve, dodatki in kroji,« pravi Zlata Zavašnik o novi jesensko-zimsko kolekciji moških modnih oblačil znamke Sens.

Z njo je svojo kreativnost Zavašnikova ponesla korak dlje ...

Nastala so drzna oblačila, izdelana iz ekoloških tkanin. "Na področju oblikovanja moške obleke zame ni meja – meje si delamo ljudje v lastnih glavah," o svojem delu pripoveduje Zavašnikova, ki je k inovativnim dizajnom dodala tudi klasične kroje iz ekoloških tkanin.

Zlata Zavašnik, oblikovalka in lastnica znamke Sens, je v svoji 22-letni karieri predstavila že več kot 1200 modelov oblek

V njenih salonih se z veseljem oblačijo znani Slovenci. Klasične modele spremljajo mojstrski dodatki, med katerimi Zavašnikova izpostavi veliko rožo.

»Rože v eni barvi lepo popestrijo eleganten kroj, ki ga krasijo le odlični materiali. Pravi smoking ima črno satenasto črto, lahko pa si dovolite črto v živi barvi. Tudi krajša ali daljša tunika ali srajca pod suknjičem, je lahko zelo ekstravaganten dodatek,« razkriva oblikovalka.

Poleg klasičnih barv, črne, bele, modre ali sive je v svojo kolekcijo dodala tudi zeleno in letos izjemo modno bordo barvo. »Letošnja izjema je tudi podaljšan suknjič, ki deluje kot plašč ali frak, ki čudovito izstopa na plesnih prireditvah. Zakaj bi le dekleta uživala čar dolgih oblek,« z nasmehom sprašuje Zavašnikova.

Preberite še: Slovenska glasbenica Raiven navdušuje z nakitom oblikovalke Katje Koselj in Top pižame, ki si zaslužijo, da se v njih sprehodite tudi zunaj vašega doma

Priporočamo tudi: Poglejte, kaj se zgodi, če ob posteljo postavite narezano limono!

Najbolj brano