Sarah Jessica Parker navdušuje s svojo kolekcijo čevljev

Modna ikona Sarah Jessica Parker (49) je svoj svoj stilski talent usmerila v oblikovanje modnih oblačil, torbic in ženskih najboljših prijateljev - čevljev. Pod okriljem trgovske verige Nordstorm je ustvarila blagovno znamko SJP Collection, ki se strmo vzpenja med ljubitelji izbrane in večne elegance.

Moda, 20. 2. 2015

Druga kolekcija čevljev SJP Collection zajema kar 25 kosov, kjer bo prav vsaka dama našla nekaj po svojem okusu. Od najelegantnejših stiletov in brezčasnih salonarjev, pa vse do škornjev in sandal. Cene čevljev se gibljejo med 180 in 450 evri, dostavijo pa vam jih tudi v Slovenijo.

Navdih za kolekcijo je Parkerjeva našla prav skozi svojo ljubezen do klasičnega stila čevljev iz 90-ih let, ki se na modno sceno vračajo v velikem slogu. Ideje pa je seveda pridobila v času interpretacije njene najbolj prepoznavne vloge v seriji Sex v mestu, kjer njen lik Carrie Bradshaw obožuje modo, še zlasti čevlje Manolo Blahnik. Na svojo mojstrovino je izredno ponosna, saj je namenjena urbani ženski, ki je rada urejena in ljubi kose, ki so polni večne elegance.

Ola

Najbolj brano