Sanje so dosegljive ... dovolite si jih uresničiti

V zraku je že vonj po zimi in z njo prihaja tudi praznični čas – čas obdarovanj. Za mnoge najlepši del leta, ki s svojo čarobnostjo omehča še tiste najbolj čemerne duše brez sanj.

Moda, 6. 12. 2016
Sanje so dosegljive ... dovolite si jih uresničiti

Drzen in čaroben 360° svet

Sanjajte! Kadar sanjamo, je svet lepši. Poskrbite pa tudi, da sanje živite. Drznim je dosegljivo prav vse! V decembru vas Lisca s 360-stopinjskim videom popelje v čarobno virtualno deželo, z VR očali ali brez. Doživite čarobni trenutek in spoznajte utelešeno prvinskost poguma, drznosti in strasti, ujeto v skrbno izdelano perilo Lisca Selection. Ne spreglejte, med 1. in 22. decembrom 2016 lahko sodelujete v nagradni igri #DareToDream z Lisco in se potegujete za privlačne nagrade in darilni bon v vrednosti 500 EUR. Nagradna igra je organizirana na spletni strani http://DareToDream.Lisca.com, kjer so obrazloženi tudi splošni pogoji igre.

Prihaja obdobje novoletnih zabav in veselja, čas, ko si drznemo več – privoščite si zapeljivo, drzno perilo in si pričarajte čarobnost v skrbno izbranih modelih perila linije Lisca Selection. V prepletu zapeljivih čipk, vezenin in prosojnosti bo vsaka izmed vas čutna zapeljivka.

Po vsaki zabavi prija lahkoten spanec. Odenite se v udobno in mehko pižamo, ki vas bo z ljubkimi motivi in romantičnim videzom popeljala v brezskrbno noč. Lisca bo poskrbela tako zate kot tudi zanj. Izberite svojo pižamo ali spalno srajčko. Med različnimi modeli spalnega programa izberite sebi najljubšega in se prepustite nočnemu spancu. Za topla stopala pa bodo poskrbele mehke nogavičke ali copatki Cheek by Lisca.

Perilo je vedno lepo darilo

V Liscini ponudbi boste našli prikupne rdeče spodnjice zanjo ali zanj. Ljubke ženske hlačke panty Santa, iz kolekcije Cheek by Lisca ali moške boksarice Rudolf, iz linije Lisca Men, krasijo navihani novoletni motivi. Hudomušno in prikupno darilo!

In ne pozabite: na silvestrski večer nosite rdeče perilo, pravijo, da to prinaša srečo! Poleg tega je rdeča barva ljubezni in strasti.

Kaj pa vi, sledite svojim sanjam? Jih uresničujete?

Več na www.lisca.si

Najbolj brano