Rašica: Znane slovenske manekenke predstavile oblačila jesen/zima 2017/2018

Ena najstarejših in še obstoječih slovenskih modnih znamk Rašica je pred dnevi praznovala 70 let.

Moda, 4. 10. 2017

Rašica: Znane slovenske manekenke predstavile oblačila jesen/zima 2017/2018

Ob 70. obletnici delovanja so pri Rašici organizirali modno revijo, na kateri je znamka Rašica predstavila modne trende za jesen/zimo 2017/2018. Oblačila so predstavile znane slovenske manekenke Iryna Osypenko, Sabina Remar, Jana Koteska in Nataša Pinoza, pridružil pa se jim je tudi plesalec, ki se ga spomnimo iz šova Zvezde plešejo, Miha Perat.

V petih izhodih so bili predstavljeni bolj divji živalski vzorci, ki so letos preplavili jesensko modo, živahni rdeči in rumeni toni ter seveda večna črnina

Goste je najbolj navdušil zadnji izhod. Najbolj je izstopal asimetričen volnen kos, ki ga je nosila Iryna Osypenko. 

Kolekcija ima pester nabor sivih tonov, ki se jih v letošnjem letu najbolje kombinirati z barvnimi detajli. V zimski kolekciji pa sta tudi smučarski ženski in moški pulover, ki sta 'must have' vsakega smučarskega izleta in božiča.

Barbra Drnač

Direktorica podjetja Brigita Vivod se je v kratkem nagovoru zahvalila gostom za prihod in se na hitro prehodila skozi retrospektivo Rašice:

"Veseli nas, da nadaljujemo tradicijo uspešne znamke in s kreativnim pristopom plujemo po težkih razmerah slovenske mode. V preteklosti smo postavljali modne trende, sodelovali z zvenečimi imeni od Nine Gazibare do Severine, ustvarili kolekciji z legendarnim oblikovalcem Zoranom Garevskim in mlado perspektivno oblikovalko Anđelo Lukanović, ki je ustvarila kolekcijo Metagrafit. Verjamemo, da bomo s tem uspešnim tempom nadaljevali."

Modno revijo si je ogledalo tudi nekaj znanih obrazov slovenske zabavne scene. Novinarka in modna poznavalka Danica Lovenjak, nekdanja voditeljica Špela Jereb, novinarka Sveta na Kanalu A Milena Novak, Barbra Drnač in blogerka Brigita Potočki.

Preberite še: Tamara Petrič: "Če želiš uspeti, se je treba žrtvovati"

Priporočamo tudi: 6 ključnih prepričanj, ki so pot do srečnega življenja

Najbolj brano