Moda Promocijsko sporočilo

Pom pom dot, nov Pomellatov nakit, ki osrečuje

8. 7. 2024
Pom pom dot, nov Pomellatov nakit, ki osrečuje (foto: promocijska fotografija)
promocijska fotografija

Draguljarska hiša Pomellato predstavlja novo, dvostransko nosljivo kolekcijo nakita. Prefinjena kombinacija, ki ljubiteljem nakita ponuja možnost dveh kamnov v vsakem obesku ali zapestnici.

Pomellato predstavlja Pom Pom Dot, razburljivo novo ponudbo nakita. Osrečevanje je pomembno in ta občutek draguljarska hiša vdahne čisto vsakemu kosu nakita, ki ga izdela. Pozitivnost Pomellata se izraža v sijočih barvah dragih kamnov in diamantov, v otipljivem užitku rdečega zlata nežnih obrisov in igrivosti razgibanih dimenzij.

Dizajn temelji na gumbu, motivu, ki tvori del oblikovalske zapuščine Pomellato – zlate ogrlice iz leta 1974 – navdihujoče podrobnosti, ki izraža mnoga sporočila. Opirajoč se na zgodovinski pomen gumbov kot uporabnih pripomočkov in talismanov, se nežni zaobljeni obrisi Pom Pom Dota preobrazijo v moderen znak povezanosti in varnosti.

Spremenjen v dragocen dragulj, nas Pom Pom Dot opominja ceniti preproste vsakodnevne užitke, zaradi katerih je življenje srečnejše in lepše. Sveža podoba Pom Pom Dota s ščepom zabave vzbuja lahkotno stran milanske mode in nas vabi, da se osredotočamo na pozitivne plati življenja. Ime Pom Pom Dot odraža to vedro dušo in obenem predstavlja hišo Pomellato in očarljivost pisanih cofkov. Plošče se obračajo in prikažejo različne dragulje, kar omogoča nepričakovan in spontan način nošenja enakega nakita. Modno elegantne barve dragih kamnov Pom Pom Dot se lahko preprosto združujejo in zlagajo, (lahko nosljivemu) nakitu pa vdahnejo osvežujoč občutek zabave. Dragi kamni so na voljo v treh oblikah. Pri prvi je na eni strani zelen malahit in biserna matica na drugi. Pri drugi je na eni strani bleščeč beli diamant in biserna matica na drugi. Tretja oblika združuje sivo biserno matico na eni strani in belo biserno matico na drugi. Preprosto obračanje posameznih obeskov ali zapestnic omogoča nosilcu, da izbere katero barvo želi nositi.

promocijska fotografija

Zbirka Pom Pom Dot – Ogrlice, zapestnice ali uhani z malahitom, biserno matico in diamanti

Vsak kamen prinaša pozitivnost: malahit oddaja harmonično energijo, ki vzpodbuja notranji mir in upanje. Diamanti dajejo pogum in moč, biserna matica pa se povezuje z dobrobitjo, saj varuje in uravnoveša čustva. Siva biserna matica odseva kakovosti modrosti in potrpljenja.

Skladno z milansko oblikovalsko usmeritvijo Pomellata, Pom Pom Dot pooseblja lepoto podcenjene elegance. Zlatarsko mojstrstvo se odraža tudi v najmanjših detajlih. Natančna prefinjenost vsakega pozlačenega dela poda plošči prijetno okroglo obliko.

Vsak obesek in zapestnica ima zlato žico, ki se vije okrog obeh strani gumba. Ena stran zlate žice je narejena iz nežnega rdečega zlata, druga pa je okrašena z belimi diamanti.

Svojo linijo Pomellato izpopolni s tremi pari uhanov v izvedbi z malahitom, pavé vstavitvijo diamanta ali bele biserne matice, ki se prijetno prilegajo ušesni mečici.

Edinstven dizajn Pom Pom Dota odraža modernost in mnogostranskost. Pom Pom Dot je najmlajša linija nakita Pomellato, ki bo zagotovo pričarala nasmeh na obraze ljubiteljev nakita po celem svetu. 

promocijska fotografija

Zbirka Pom Pom Dot - Ogrlice, zapestnice ali uhani z malahitom, biserno matico in diamanti

O podjetju Pomellato

Edinstven slog Pomellata se je rodil v Milanu, gonilni sili na področju dizajna, ki je navdihnila svet. Sedež podjetja Casa Pomellato v Milanu je dom več kot stotih izjemno izurjenih umetnikov, ki ročno izdelajo vsak kos nakita, vse od taljenja zlata do končnega loščenja. V navezi z najimenitnejšo rokodelsko spretnostjo vdahne Pomellato izdelavi dragocenega nakita sodobno dušo. Nežne obline vsakega kosa nakita in popolna končna obdelava izhajata iz Pomellatove strasti do strokovnosti in doslednega oblikovalskega etosa, ki ohranja dediščino nenadkriljivih zlatarskih tehnik. 

Pomellato je zavezan opolnomočenju žensk. Kot ženskam predana hiša so Pomellato ambasadorji zagovorniki emancipacije. Vsak posamezen kos Pomellato nakita in vsaka oglaševalska kampanja uteleša duh sestrstva in spodbuja podporo ženskam v različnih oblikah, od projektov proti nasilju do ozaveščenosti o vključevanju.