Izberite svojo najljubšo obleko za najbolj vroče dni (našle smo jih v Sportini)

Poletje je v polnem razcvetu in me z njim! Ker lahkotnih in prelepih poletnih oblek ni nikoli dovolj, smo poiskale še nekaj nadvse navdihujočih za vse, ki obožujete ta letni čas.

Promocijsko sporočilo, 17. 6. 2021
Izberite svojo najljubšo obleko za najbolj vroče dni (našle smo jih v Sportini) - Foto: Sportina Tom Tailor, Sportina, PROFIMEDIA, Sportina Marx, Sportina Only

Džins za modro poletje

Ko poleti oblečete obleko iz džinsa ali v barvi džinsa, se počutite, kot bi se odeli v modro poletno nebo. Ali v morske valove. V njej se boste počutili svobodno, lahkotno, udobno, sproščeno ... Obleka iz džinsa je sinonim za prijetno vzdušje tega letnega časa.

Obleka Marx

Rumena kot poklon soncu

Še ena barva, ki bo priklicala tisto pravo poletno atmosfero. Oblecite se v sončno barvo, ko se sredi vročega dne odpravite na sladoled v mesto, ali jo zvečer popeljite na lahkoten sprehod ob morju. Rumena obleka je popolna spremljevalka poletnih dni in noči!

Obleka Only 

Poletje v cvetju

Cvetlične obleke kar kličejo po romantiki in čudovitem poletnem vzdušju. Izberite jo, če radi izražate ženstvenost, nežnost in svojo romantično dušo. Plapolala bo v poletnem vetru, medtem ko se boste sprehajali ob obali in počutili popolnoma predano temu najlepšemu letnemu času.

Obleka Tom Tailor 

Črna za poletne večere

Morda ste kdaj dvomili, a črna obleka je lahko popolna izbira za poletne dni. Verjetno je ne boste oblekli, ko je sonce najvišje na nebu, a ko pade noč in se odpravite v mesto na pijačo ali na sprehod po promenadi, ne bi mogli izbrati bolj primerne oprave. Preprosta, a obenem tako zelo ženstvena in elegantna.

Obleka Armani Exchange
Če želite najti svojo najljubšo obleko ali poletno opravo, se odpravite na ekskluzivni nakupovalni festival v trgovine Sportina Group!

Poletna kolekcija priznanih modnih znamk vas čaka s kar 40 % popustom v trgovinah XYZ, SPORTINA, SUPERDRY in ARMANI EXCHANGE ter na spletu shop.xyz.fashion in shop.sportina.fashion.

Od 17. do 20. junija se slecite na -40 in oblecite v najnovejše modne zapovedi za nepozabne dogodivščine tega poletja.

Najbolj brano