Po Balenciagi Crocs napoveduje novo modno sodelovanje!

In to s priljubljeno hollywoodsko zvezdnico!

Promocijsko sporočilo, 26. 3. 2018
Po Balenciagi Crocs napoveduje novo modno sodelovanje! - Foto: Profimedia

Kultna znamka CROCS, največji ponudnik inovativne in udobne obutve za prosti čas na svetu, vedno bolj vstopa v svet mode.

Obutev, ki s posebnim materialom Croslite nudi lahkotno udobje za vso družino, je postala klasičen kos tudi v modni in zvezdniški garderobi. Njihove kultne modele nosijo številni znani zvezdniki, prav tako pa sodelujejo z mnogimi priznani modni oblikovalci in skupaj ustvarjajo ekskluzivne kolekcije.

Znan modni oblikovalec Christopher Kane je namreč že večkrat v svoji modni reviji obul modele v Crocse, letošnjo pomlad pa Crocs v posebnem sodelovanju z Balenciago predstavlja svežo modno različico kultnega Clog modela z debelim 'foam' podplatom.

V Crocse se je poleg številnih zvezdnikov zaljubila tudi priljubljena igralka Drew Barrymore, ki je že drugo leto ponosna Crocs ambasadorka v kampanji 'Come as you are' (Bodi kar si).

Letošnjo pomlad hollywoodska zvezda v kampanji nadaljuje svoje poslanstvo praznovanja raznolikosti in udobja v svoji koži, hkrati pa bo lansirala tudi svojo kolekcijo Drew Barrymore ♥ Crocs, ki bo z barvitimi sandali in svojo osebno noto navdušila strastne modne ljubiteljice.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Superge, ki jih bomo nosile to pomlad (+ kako jih kombinira Bella Hadid)

Priporočamo tudi: 5 pomladno/poletnih trendov, ki se jih lahko lotite že danes!

Najbolj brano