Oblecite to, če želite na najdaljšo noč vzeti dih in pustiti trajni vtis

Vse smo v dilemi, kaj obleči, in malce tudi na trnih, ko se bliža novoletna noč, saj bi rade prav prehod v novo leto preživele v svoji najboljši luči. Izbrskale smo kose, s katerimi boste vzele dih in pustile (trajni) vtis.

Promocijsko sporočilo, 20. 12. 2021
Oblecite to, če želite na najdaljšo noč vzeti dih in pustiti trajni vtis - Foto: Reserved

Ne glede na to, kje boste preživeli silvestrovo, gotovo je tudi vam pomembno, da je ta noč najbolj čudovita noč v vsem letu – in v ta kontekst seveda spada tudi izbira vaše garderobe. Nikar si ne dovolite, da bi se zadovoljili z manj. Ob tem pa vsaj malce pomislite še na udobje. Imamo nekaj čudovitih namigov za vas.

Night Out je kolekcija, ustvarjena z mislimi na božič in novo leto, zato lahko v njej prav gotovo najdete svojo modno kombinacijo. 

1 Svetleče v družbi pletenin

Mehke pletenine v kontrastu z bleščečimi materiali so odličen način igranja z različnimi svetlobami in teksturami. Nihče vas ne bo mogel spregledati, če boste kombinirali svetleče hlače ali krilo s pletenim puloverjem, seveda pa toliko bolje, če oboje izberete v živih barvah, najbolje v duhu božiča in novega leta.

Zelena in rdeča bosta pustili pravi vtis, seveda pa lahko družite tudi druge barve, vključno s črno, ki je nedvomno kraljica noči, tudi silvestrske.

Če boste kombinaciji svetlečega in pletenega dodali še vzorec, pa boste verjetno dosegli najbolj šik vrhunec. Vzorci so namreč tisti, s katerimi pokažemo svojo (pre)drznost, kar okolici sporoča, da smo samozavestne in močne.

Nikar se ne sprijaznite z manj kot zares vpadljivo opravo, ki pa ji ne sme manjkati udobje, če se želite v svoji koži počutiti kar najbolje vso dolgo noč.

Kose, ki združujejo šik videz in prijetno nosljivost, boste našli v kolekciji Night Out znamke Reserved. Kolekcijo dopolnjujejo še klasični črni kompleti suknjiča in hlač, srajce ter jakne iz umetnega usnja, majice z bleščicami in obleke z naramnicami. 


2 Klasično z dodano vrednostjo

Nikoli ne boste zgrešili, če za novoletni videz izberete srebrno lesketajočo se oblekico, malo črno obleko ali katerikoli drugi črni kos, kot je jakna v videzu usnja ali svetleči suknjič, morda celo kostim. A če želite dodati praznično piko na i, ki ne bo ostala neopazna, se odločite za katerega od vpadljivih modnih dodatkov.

Morda niste niti pomislili, a to so lahko tudi rokavice – po možnosti v barvi, ki naredi pravi kontrast, ali pa vsaj doda svoj živahni barviti navdih celotnemu videzu.

3 Rdeča, ki jo poudari nasprotje

Rdeča je rdeča, sploh za praznike. Z njo boste izrazili strast do življenja, pozitivnost, energičnost in vsekakor privlačili poglede. Že če jo oblečete v obliki obleke, bo dovolj vpadljivo, če ji boste dodali še družbo v kontrastni barvi, pa boste dosegli tisti veliki vau učinek. Kaj pravite na vijoličaste škornje?

Pri rdeči je tako, da se morate tisti dan ali večer, ko jo oblečete, počutiti res samozavestno, saj v taki opravi ne morete sedeti nekje v kotu in se mirno družiti sami s sabo. In prav zato je najbolj primerna za novoletno noč, saj tega nikakor ne nameravate, kajne?

Predlagamo, da si nekatere kose iz kolekcije Night Out ogledate v galeriji, da dobite navdih in idejo za svoj najlepši novoletni videz.

In še ta namig:

V kolekciji #ReservedForXmas boste prav tako našli elegantne kose za božično-novoletne praznike, poleg teh pa še druge kose oblačil, navdihnjene s prazničnim časom, ki vas lahko razveseljujejo že pred silvestrsko nočjo, medtem ko gledate božične filme in pijete kakav ali se družite z družino in prijatelji: smešne puloverje z jeleni, puloverje z napisi Team Santa ali z motivom Grincha, udobne pletenine, obleke iz velurja, mehke trenirke in kariraste pižame.

Reserved božična kolekcija je na voljo v poslovalnicah in na spletni strani pod zavihkom #ReservedForXmas.

Obiščite spletno stran www.reserved.com ali pa se osebno oglasite v trgovinah Reserved v Ljubljani (Citypark in Aleja) oziroma v Celju (Citycenter) in poskrbi, da bodo vaši prazniki še bolj popolni!

Najbolj brano