Oblecite se v svoj najljubši MAX&Co. kos, posnemite fotko in sodelujte v nagradni igri!

MAX&Co. to jesen pripravlja privlačno nagradno igro, v kateri lahko z malo sreče osvojite svoj najljubši MAX&Co. kos! Kolekcija jesen-zima 2015 vas bo zapeljala s svojimi skrbno izbranimi kosi, kakovostnimi materiali in čudovito barvno paleto. Obraz kolekcije je Olivia Palermo, ki prisega na dodajanje osebne note pri stiliranju in na plastenje krojev v mrzlih mesecih. Preverite trendovske MAX&Co. kose na Lili in Roza FB strani in spletni strani.

Promocijsko sporočilo, 16. 11. 2015

Osvojite svoj najljubši Max&Co. kos

Kako sodelovati: Oglasite se v naši prenovljeni MAX&Co. trgovini na Miklošičevi 1 v Ljubljani, izberite kos, ki vam je najbolj všeč in si ga želite imeti v svoji garderobi ter v njem posnemite fotografijo! Seveda lahko sestavite tudi celoten stajling z oblačili MAX&Co., prijazno osebje v trgovini pa vam bo pri tem z veseljem pomagalo.

Fotografijo nato pošljite na Elle uredništvo preko mms sporočila na telefonsko številko 051 681 121 ali na elektronski naslov nagrade@elle.si in si tako zagotovite sodelovanje v nagradni igri. Pripišite tudi svoje podatke in kateri kos* želite imeti, v kolikor boste zmagovalka. S poslanim mms ali elektronskim sporočilom se strinjate s Splošnimi pogoji nagradne igre. *Vrednost izbranega kosa je do 200 eur prodajne cene. 

Na FB strani Elle Slovenija bomo objavili galerijo fotografij vseh sodelujočih, zmagovalka pa bo tista, katere fotografija bo prejela največ všečkov oziroma katere stajling bo najbolj kreativen. Nagradni natečaj traja do 10.12.2015, končno zmagovalko bo izbrala ELLE komisija, objavljena pa bo 12.12.2015 na FB Lili in Roza. Srečno!

Olivia Palermo predstavlja MAX&Co. kolekcijo jesen - zima 2015

Mednarodna ikona stila Olivia Palermo je ponovno komunikacijski obraz znamke MAX&Co.. Jesen je čas za obnovo in osvežitev garderobe vsake ženske in tako sodobna Italijanska znamka MAX&Co. prihaja na pomoč z lepo krojenimi in skrbno narjenimi oblačili in dodatki, ki vam zagotavljajo udobje in sproščenost skozi cel delovni dan. Ker zimska jutra pomenijo manj energije, Olivia Palermo svetuje, da poenostavite in olajšajte process jutranjega stiliranja in oblačenja z lepo izdelanimi in vsestranskimi kosi, ki so enostavni za kombiniranje in s katerimi je moč ustvarjati razične stilske kombinacije, poleg tega pa je nositi jih veselje – znova in znova.

MAX&Co. ustvarja oblačila, ki niso trend, ampak so ustvarjena, da jih ljubite več kot le eno sezono. Sledite zgledu Olivie Palermo in objemite sezono s smislom: "Najboljša stran mode je, da ji lahko pri stiliranju dodate svojo osebno noto - v jeseni se ob tem lahko še toliko bolj zabavate. Jaz vedno prisegam na plastenje," pravi. "Tudi, ko življenje postane preveč zaposleno in zapleteno, mora punca vedno poskusiti biti čudovita, samozavestna in pozitivna," še dodaja Olivia.

Več na Lili in Roza.

Najbolj brano