Zvezdniške zgodbe

Sreda je bila pravi dan za objavo reklamnega oglasa za prihajajočo pomlad.

Zvezdniške zgodbe - Foto: Fotografija Mert Alas in Marcus Piggott, promocijsko gradivo

Poročali smo že, da so v modnih krogih vse glasnejše govorice o sodelovanju gospe Cruise ter modne znamke Miu Miu. A nihče izmed sodelujočih ni želel ne zanikati ne potrditi namigovanj. Namigovanja so utišale šele prve fotografije Katie Holmes za Pradino hčerinsko podjetje.

V sredo zjutraj so prvič pokazali težko pričakovane slike pomladno-poletne kolekcije, s prikupno rjavolasko v glavni vlogi. Lepotica izgleda vražje v »škropljeni« dnevni obleki Miuccie Prade.

Slike sta v New Yorku lanskega novembra posnela fotografa Mert Alas in Marcus Piggott, glavna krivca za kampanjo Louisa Vuittona z Madonno. Na fotografijah, za katere navdih so Fellinijevi filmi, opisujejo Katie kot bleščečo ikono, ki izžareva misterijo in teatralnost.

Poleg Miu Miu, pa so se za razkritje reklamne kampanje odločili tudi pri modni hiši Emporio Armani, kjer se v glavni vlogi pojavi zelo dobra prijateljica Holmsove - Victoria Beckham. Pevka, za nekatere modna ikona, za večino pa samo žena enega najbolj seksi nogometašev Davida Beckhama, je sledila moževim stopinjam in pozirala v spodnjem perilu za to priznano znamko.

Fotografski dvojček je isti kot pri Miu Miu, slike pa so, v črnobeli verziji, posneli v hotelski sobi.

Beckhamova, ki jo pri Armaniju označujejo kot elegantno in mikavno žensko, se na fotografijah pojavi v spodnjem perilu kolekcije pomlad-poletje 2009, čigar barvna paleta se giblje med zimzeleno modro, zeleno ter rožnato barvo.

Fotografije promocijsko gradivo

Najbolj brano