Zmagovalce mundiala je oblekel Hugo Boss

Nogometnemu moštvu Nemčije je za zmago na mondialu čestital tudi Hugo Boss, uradni spoznor nemškega nogometnega moštva 2014.

Nemška reprezentanca v oblekah Hugo Boss. - Foto: Hugo Boss

Po koncu vznemirljivega nogometnega finala v Braziliji, na katerem je z 1:0 Nemčija ugnala Argentino in tako prvič po letu 1990 zavzela nogometni prestol, so nogometnim prvakom začele deževati čestitke z vsega sveta.

Zmage so se veselili tudi pri modni hiši Hugo Boss, saj so prav oni poskrbeli, da so bili nemški nogometaši s selektorjem Joachimom Löwom na čelu videti kot iz škatlice. 

Moderno moško obleko v prefinjeni temno modri barvi so zasnovali prav z mislijo na brazilsko podnebje in je izdelana iz posebne volne, moherja in elastana. Prijetno jo je zato nositi v kateremkoli vremenu.

Nogometaši so jo nosili v kombinaciji s preprosto srajco iz čistega bombaža, temno modro pleteno kravato in robčkom v barvi, ki se lepo ujema s srajco. Celotni videz so zaokrožili z elegantimi čevlji in pasom, prav tako v modri barvi.

Pri modni hiši Hugo Boss so poleg oblek za uradne dogodke pripravili tudi nekaj kosov za vsakodnevne aktivnosti. V ta namen so imeli nogometaši na voljo sivo pleteno jopico iz Merino volne, temno modre hlače iz mešanice bombaža in elastana, temno modro srajco, temno modro pleteno kravato, usnjeni pas in čevlje, oboje v rjavi barvi.

Opremili pa so tudi menedžersko ekipo. Joachim Löw, Hansi Flick, Oliver Bierhoff in Andreas Köpke so prav tako blesteli v trodelni obleki Hugo Boss, le da so jo kombinirali s svetlejšo srajco in robčkom ter dopolnili s pikčato kravato, rjavim pasom in čevlji.

Najbolj brano