Zara prisluhnila prošnjam za vrnitev najbolj iskane črtaste jopice leta 2022

Zdaj je pravi čas, da si omislite eno najbolj nezgrešljivih (in cenovno dostopnih) osnov blagovne znamke Zara: najbolj viralno pleteno jopico s črtami leta 2022.

Zara prisluhnila prošnjam za vrnitev najbolj iskane črtaste jopice leta 2022 - Foto: Profimedia

Ko oblačilo Zara postane viralno, se samodejno proda v vseh velikostih. Zagotovo se vam je že večkrat zgodilo, da ste opazili kos blagovne znamke, ki vam je bil všeč, in ste odšli na spletno stran, v aplikacijo ali neposredno v trgovino, a ste se vrnili praznih rok. Včasih se nam ponudi majhna priložnost z naslednjim stavkom: "Sporočite mi, ko bo ta velikost na voljo." Včasih pa preprosto dobimo slabo novico, da je izdelek razprodan. Vendar pa blagovna znamka večkrat prisluhne našim molitvam in ponovno izdela nekatera od teh oblačil, kot je na primer najbolj zaželena pletena jopica iz leta 2022.

Med najbolj zvestimi kupci te blagovne znamke je sprožila norost. Njegov rdeče-modri črtasti vzorec z reliefnimi kovinskimi gumbi ima določen mornarski navdih, zaradi katerega je ena izmed najbolj brezčasnih in elegantnih osnovnih oblačil znamke.

Ima okrogel izrez, dolge rokave in sprednje žepe z gumbi, ki so preprosto čudoviti. Preprosto, a brezhibno. Odlično jo je kombinirati z vsemi vrstami kosov: kavbojkami vseh modelov, hlačami za obleko, krili... Ni pomembno, saj so osnove namenjene temu, da jih lahko nosite na vse možne načine in vedno enako dobro.

Še več, če smo o nečem prepričani, je to, da ta kos ni osvojil sveta le zaradi svojega čudovitega dizajna, temveč je bila tudi njegova cena eden od glavnih razlogov, da je ta model postal najbolj zaželen v preteklem letu med modnimi navdušenci. Neverjetno je, da lahko kos, od katerega lahko dobite toliko, stane le 29, 95 evrov. 

Ne dobimo vedno druge priložnosti, zato izkoristite priložnost in si kupite to jopico iz Zare. Za to se nam boste zahvalili.

Zara, cena: 29, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jennifer Lopez si upa in potrjuje: To barvo je najlažje nositi po 50. letu (in to ni črna)

Priporočamo tudi: Letizia Ortiz vs. Kate Middleton: Katera je izbrala boljši model priljubljenega kameljega plašča?

Najbolj brano