Zara je obudila svoje najbolj znane gležnjarje iz leta 2015 in jih spremenila v največji predmet poželenja

Moda se vedno vrača in Zara je to pravkar dokazala s temi gležnjarji, ki so bili velik hit leta 2015.

Zara je obudila svoje najbolj znane gležnjarje iz leta 2015 in jih spremenila v največji predmet poželenja - Foto: Profimedia

Škornji do gležnja, ki so leta 2015 osvojili Zaro, se to jesen vračajo v velikem slogu. Najbolj trendovska blagovna znamka Inditexa je s to nepričakovano vrnitvijo izpolnila želje ljubiteljic biserov in čevljev z dodatki, ki jih boste morali dati v nakupovalno košarico, saj imajo popoln pridih, da dopolnijo prefinjen videz in z jesenskimi trendi pometejo z vsemi 'It girl'.

Pri teh gležnjarjih nam ni všeč le njihova srednje visoka peta, ki je idealna za dneve, ko morate biti veliko zunaj, niti detajl s kovinsko zaponko in aplikacijo iz biserov, temveč tudi njihova zasnova do sredine goleni, s katero lahko nosite svoja najboljša krila ali dolge obleke, njihova cena pa je še eden od razlogov, zakaj so nas ti gležnjarji takoj prepričali.

Na voljo so na spletu in v trgovinah za 49,95 € in so najboljša izbira za osnovno obutev, hkrati pa so elegantni, izvirni in udobni. To pa zato, ker ti čevlji niso le črni gležnjarji, temveč najboljša možnost za dopolnitev vaše garderobe in njeno popestritev z avtentičnimi oblačili. 

Kombinirate jih lahko s širokimi hlačami, ozkimi kavbojkami ali pa jih nosite z dolgim krilom ali obleko in tako pokažete svojo najbolj prefinjeno plat. Poleg tega so kot nalašč za pisarno in najboljše načrte za konec tedna. Najboljše od vsega pa je, da se ujemajo z vsem.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Horoskop: 3 znamenja, ki partnerju najpogosteje pregledujejo telefon

Priporočamo tudi: Sarah Jessica Parker se je s hčerkama vrnila na rdečo preprogo v popolni podobi Carrie Bradshaw

Najbolj brano