Zac Posen zaprl svojo modno hišo (oglejte si njegove najlepše obleke z rdečih preprog vseh časov)

Priznani ameriški modni oblikovalec Zac Posen je pretresel modni svet s presenetljivo novico, da je z njegovo modno znamko House of Z konec.

Slika 1/11

V fotogaleriji si oglejte nekaj najlepših kreacij modne hiše Zac Posen.

Profimedia

Oblikovalec je sporočil, da so bili v postopku prodaje, a da se jim je čas iztekel, zato je bila njegova odločitev o zaprtju podjetja presenetljiva in nenadna. Takojšnje zaprtje pomeni, da je vsa proizvodnja že prenehala obratovati, spletna stran, ki je še v petek sprejemala prednaročila za novo kolekcijo, pa že ne deluje več. Njegova najnovejša kolekcija, ki je izšla v septembrski kampanji z modelom Winnie Harlow, je tako le še preteklost.

V slovo je na svojem Instagram računu zapisal: "Želim izraziti zahvalo naši izjemni ekipi in vsem tistim, ki so mi stali ob strani in znamki. Zelo sem hvaležen za njihovo neomajno podporo in predanost podjetju. Hvaležen sem ekipi, ki je na poti posodila svoj neprimerljivi talent in zavzetost. Še vedno sem neverjetno ponosen na to, kar smo ustvarili, in upam v prihodnost. Z ljubeznijo, ZP."

V fotogaleriji si oglejte le peščico najlepših ženstvenih kreacij čudežnega dečka, kot so ga radi klicali v modnem svetu.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Dakota Johnson nas je očarala s tem bleščečim stajlingom

Priporočamo tudi: 6 toplih bund, ki jih potrebujete za prihajajočo zimo

Najbolj brano