Videz Victorie Beckham na sinovi poroki je bil edinstveno netradicionalen: Njena obleka je bila tako drzna kot prefinjena

13. 4. 2022
Videz Victorie Beckham na sinovi poroki je bil edinstveno netradicionalen: Njena obleka je bila tako drzna kot prefinjena (foto: Instagram)
Instagram

Nicola Peltz in Brooklyn Beckham sta si ta konec tedna na Floridi rekla "da". Victoria Beckham, ženinova mati, je za to priložnost nosila eno od svojih kreacij.

Kaj pa, če je obleka slipdress ena od modnih obsesij Victorie Beckham? Nicola Peltz in Brooklyn Beckham sta se dve leti po zaroki poročila 8. aprila 2022 na Floridi, na posestvu družine Peltz. Medtem ko je nevesta nosila obleko znamke Valentino, so se gostje odločili za kreacije ženinove mame Victorie Beckham. Med njimi se je nekdanja Spice Girl pojavila v kovinsko srebrni obleki, ki spominja na tisto iz njene predjesenske kolekcije 2022-2023. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fashion Style (@fashion_style_images)

Pozornost je bila usmerjena v Brooklyna Beckhama in Nicolo Peltz, vendar Victoria zagotovo ni ostala neopažena. Pravzaprav je popolnoma spremenila tipičen videz ženinove mame, ki ga vsi poznamo, torej oprijeto obleko in svetle barve, da bi poudarila svojo vlogo. Namesto tega je oblikovalka prišla z Davidom z roko v roki - kot da sta se pravkar poročila, čeprav je bil datum njune poroke leta 1999 - in nosila nenavadno obleko za to priložnost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fashion Bomb Daily (@fashionbombdaily)

Victoria Beckham je tako presenetila vse goste, ne le s tem, da je na novo napisala kodeks oblačenja bodoče tašče, temveč tudi s tem, da prave zvezde dneva, Nicole Peltz v Beckhamu, ni zasenčila s preveč kričečimi barvami. Srebrno obarvana tkanina pravzaprav ni ukrojena iz lameja, temveč iz prefinjenega sivega svilenega satena s čipkastim motivom ton sur ton, ki krasi dekolte. Ne vemo zagotovo, vendar je oblačilo najverjetneje enkraten primerek iz njene najnovejše kolekcije. Videz je dopolnila z minimalističnim srebrnim nakitom in torbico v slonokoščeni barvi, lase pa je imela spete v mehko figo. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Say It With Diamonds (@sayitwithdiamonds)

Slipdress, modna izjava Victorie Beckham

To ni prvič, da si je oblikovalka nosila ta trend. Pred kratkim je Victoria Beckham za poroko urednika britanskega Voguea Edwarda Enninfula izbrala podoben slog. Tokrat je za sinovo poroko izbrala obleko v slogu tekoče srebrne barve, ki je spominjala na hollywoodski glamur z drznimi detajli iz Studia 54. David Beckham je nosil moško obleko Dior Men, ki jo je oblikoval Kim Jones.

O izbiri obleke nove snahe je bilo že veliko povedanega: Nicola Peltz ni izbrala obleke Victorie Beckham, ampak je šla v atelje Valentino v Rimu po italijansko obleko Made to Order. Nosila je obleko Valentino Haute Couture sz dolgo vlečko, poročni videz pa je dopolnjeval par čipkastih rokavic. Izbiro je vodila zaupanja vredna stilistka Leslie Fremar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Tudi Eva Longoria se je odločila za eno od oblek slavne oblikovalke

Tudi Eva Longoria, ki je blizu zakoncema Beckham, je podlegla kreacijam Victorie Beckham. Prijateljica mame mladega ženina je v minimalistični obleki s poudarki devetdesetih let predstavila svojo interpretacijo male črne obleke!

Fotografije: Instagram/@victoriabeckham

Preberite še: Kdo bo podedoval bogastvo kraljice Elizabete? Po njeni smrti bodo palača, denar in nepremičnine pripadali temu družinskemu članu

Priporočamo tudi: Krompirjevo mleko: Kaj je ta nova trendovska še "bolj zdrava in zelena" zelenjavna pijača?

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač