Victoria Beckham za na plažo oblekla mini obleko, ki nas je vrnila v čas Spice Girls

Victoria Beckham je nosila malo črno obleko.

Victoria Beckham za na plažo oblekla mini obleko, ki nas je vrnila v čas Spice Girls - Foto: Profimedia

"Mala Gucci obleka! Mala Gucci obleka! Mala Gucci obleka!": Se je spomnite? Gre za citat Mel C v znamenitem filmu Spice Girls. Predmet vzklika je bila mala črna obleka Victorie Beckham, brezčasna obleka, ki se vrača, da diktira trend modne garderobe poletja 2021 Posh Spice. Nemogoče jo je spregledati vsakič, ko jo Victoria nosi: njena strast do črnih minic nas ne spominja le na prestiž modne hiše Gucci (ki je pred kratkim praznovala prvih 100 let zgodovine), ampak tudi na smešno anekdota iz leta 1997. Bilo je nekega majskega večera, Spice Girls so bile kot gostujoče zvezde na slavnostni prireditvi Prince's Trust Charity. Na tem dobrodelnem dogodku je bil tudi ustanovitelj dobrodelne organizacije: princ Charles! Pet ikon zabavne glasbe je obdalo sina kraljice Elizabete, ga objelo in pustilo sledi šminke na njegovem obrazu.


Mini mala črna obleka Victoria Beckham zdaj dodaja temeljni korak pri analizi modnih trendov poletja 2021. Ali lahko tudi na počitnice nosimo oblačilo, podobno obleki Little Gucci? Seveda lahko. Dejansko moramo. Ta poletna obleka Posh Spice ne praznuje le dobrih starih časov njene glasbene kariere, ampak z odločnostjo in gotovostjo gleda v prihodnost, kar zagotovo ne sme manjkati v ženski garderobi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Majhna črna obleka, kot je ta protagonistka videza Victoria Beckham, ima zelo klasičen pridih, zato bi jo morali imeti vsi. Odlična je za najpomembnejše formalne dogodke. Toda daleč svetlečega nakita in salonarjev obstaja tudi urbani jezik (ki je na svoj način še vedno eleganten, kot dokazuje Victoria Beckham), ki nas vabi k eksperimentiranju z majhno črno obleko s fluo dodatki za izjave. To je primer njenega stajlinga z ikonično torbico Bottega Veneta. Preveč drzna kombinacija? Ne, nikoli niste dovolj drzni pri eksperimentiranju z malo črno obleko, ki se želi razvijati skupaj s trendi.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vam je všeč trajnosten etno modni pridih? Navdušila vas bo ta nova slovenska modno znamka

Priporočamo tudi: Tako bomo to jesen, v vseh starostih, nosili žive barve

Najbolj brano