Victoria Beckham: Spoznajte (torbico) harper!

13. 2. 2012
Najslavnejši model torbice, poimenovan po ženski modni ikoni, je gotovo Hermesov birkin (po Jane Birkin). Med novejšimi je tu Mulberryjeva alexa (po Alexi Chung), zdaj pa smo dobili še harper. Foto: Victoria Beckham/Twitter

Victoria Beckham je model torbice iz kolekcije znamke Victoria Beckham za naslednjo jesensko-zimsko sezono poimenovala po svoji sedemmesečni hčerki Harper.

Modna revija na newyorškem tednu mode, na kateri je Victoria predstavila omenjeno kolekcijo, je bila hkrati prva revija te znamke, ki jo je obiskal njen mož David Beckham. V prvi vrsti je slavni nogometaš sedel poleg Anne Wintour, mala Harper pa je ta čas dremala v zaodrju.

Harper kot nalašč za Victorio?

Pred revijo v newyorški javni knjižnici na manhattanski 5. aveniji je Beckhamova na Twitterju objavila fotografijo s pripisom "Spoznajte harper!" in razkrila, kako so videti torbice, poimenovane po dojenčici, ki že (dobesedno) od svojih prvih dni nosi samo izbrana oblačila najbolj zvenečih modnih znamk.

Torbice harper so izdelane iz mehkega usnja, imajo dva zunanja žepa, zapirajo se na preklop in imajo ročaj za držanje v roki - z eno izmed njih, obešeno na zapestju, si zlahka predstavljamo prav Victorio, kako skrita za velikimi sončnimi očali hiti stran od bliskavic paparacov.

Iskana med zvezdnicami

Beckhamova ima te dni po govoricah sodeč polne roke dela tudi s pripravami na Oskarje, saj naj bi se v njenih kreacijah po "rdeči preprogi vseh rdečih preprog" želele sprehoditi zvezdnice, kot so Gwyneth Paltrow, Charlize Theron, Cameron Diaz ...

Velika oboževalka Victoriinih kreacij je tudi Michelle Williams, ki je obleki z njenim podpisom nosila tako na čajanki nominirancev za bafte kot na večerji nominirancev za oskarje.