Victoria Beckham na počitnicah nosila najlepšo slip obleko tega poletja

Če je katera od zvezdnic postala sinonim za slip obleko, je to Victoria Beckham. V preteklih letih jih je nosila povsod, od Wimbledona do poroke svojega sina Brooklyna Beckhama. Pred kratkim pa je v beli obleki popolno upodobila poletne vibracije Saint-Tropeza. Oglejte si jo v fotogaleriji.

Slika 1/3

David in Victoria Beckham sta upravičeno med najtesnejšimi in najbolj vzdržljivimi pari svetovnega šovbiznisa, kar sta letos poleti znova dokazala s svojimi sanjskimi počitnicami s čudovitimi destinacijami. Med številnimi zvezdniškimi pari, ki se prej ali slej razidejo, sta nogometaš in nekdanja Spice Girl junija praznovala 23. obletnico poroke in si privoščila romantično potovanje najprej v Pariz, nato pa z luksuznim vlakom Venice Simplon-Orient-Express v Benetke, kjer je sledila neizogibna vožnja z gondolo. A to še ni vse, saj Beckhamovi poletje popestrijo s turnejo, ki jih bo popeljala na najboljše destinacije v Sredozemlju.

Potem ko je družina Beckham uživala v čudesih (in restavracijah) italijanskih  obal, se je preselila na francosko riviero. Zlasti v Saint-Tropezu Victoria ni pozabila na enega od svojih modnih trenutkov, zaradi katerih je v zadnjih desetletjih postala tako slavna: pevka in stilistka se je v svojem vedno elegantnem in nepogrešljivem slogu fotografirala, ko je v dolgi beli svileni obleki hodila proti svoji ladji. Videz si oglejte na naslednjih fotografijah.

Profimedia

Najbolj brano