Vi se odločite: Ali so se slavne dame bolje oblekle za podelitev nagrad ali zabavo po oskarjih?

V gledališču Dolby v Los Angelesu je potekala 95. podelitev oskarjev, najprestižnejših filmskih nagrad na svetu. Po tem se zvezde tradicionalno zbirajo na različnih zabavah. Tako imenovani Guvernerjev bal je uradna zabava, ki jo organizira Akademija filmskih umetnosti in znanosti, na kateri podeljujejo oskarje. Na tej zabavi bodo zmagovalci dobili vgravirana imena na zlate kipce, nato pa bo sledilo uživanje ob hrani slavnega kuharskega mojstra Wolfganga Pucka, ki jim tudi letos tradicionalno pripravi pravo pojedino. Kako so se oblekle za na after party, si oglejte v fotogaleriji.

Slika 1/11

V fotogaleriji primerjajte obkee, ki so jih zvezdnice izbrale za podelitev nagrad in zabavo po njej.

Profimedia

Med najbolj znanimi zabavami je zagotovo tista revije Vanity Fair, ki združuje največ zvenečih imen iz zabavne industrije. In medtem ko se zvezdnice za Guvernerjev bal ne preoblečejo, za zabavo Vanity Fair običajno izberejo novo kombinacijo ali pa oskarjevski dodajo ali odvzamejo kakšen element, kar rezultira v drugačni modni izdaji. 

V nadaljevanju smo primerjali videze slavnih dam s 95. podelitve oskarjev in kombinacije, ki so jih nosile na afterpartyjih, vi pa presodite, katero priložnost so izbrale bolje.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Najbolj ponesrečeni modni videzi s 95. podelitve oskarjev 2023: To so zvezdnice, ki so s svojim modnim izborom tokrat povsem zgrešile

Priporočamo tudi: Halle Berry: Obleka, v kateri morajo dame paziti, kako hodijo, da ne razkrijejo preveč

Najbolj brano