Versace nadaljuje svojo vladavino z drzno retro kolekcijo in zvezdniškimi supermodeli. Oglejte si najbolj zapeljive videze

Po tednu moden v New Yorku smo razglasili, da se je kostim vrnil, po včerajšnjem dnevu v Milanu pa je to le še bolj uradno. Novo kolekcijo Donatelle Versace je odprl razposajen črn hlačni kostim, srednji del suknjiča pa je bil opremljen s korzetom s kostmi, ki je poudaril polnost ramen. Ne le to, vključila je tudi par satenastih plaščev iz svoje moške kolekcije, enega v živo rožnati in drugega v električno modri barvi. To je bilo gotovo prvič.

Vse to in še več si oglejte v fotogaleriji.

Slika 1/18

V fotogaleriji si oglejte vse najboljše kreacije Versace kolekcije za jesen in zimo 2022.

Profimedia

V začetku tega meseca, ko je Donatella Versace razkrila svojo moško kolekcijo, je dejala: "Ta kolekcija predstavlja Versace 2.0. Predstavlja naslednji korak in premik naprej, pri čemer se ne osredotoča na enkratnost, temveč na mnogoterost, napredek in raznolikost - točno to, kar po mojem mnenju cenijo nove generacije."

Druga stran krojaštva te kolekcije je bil poudarek na oblačenju korzetov, ki je Versacejev zaščitni znak, če je sploh kdaj obstajal. Korzeti so oblikovali mikro obleke in plašče v dolžini ¾ v lesketajočem se satenu, oprijetih pleteninah in celo bleščečih puhovkah. Večinoma pa so bili v vlogi plasti pod škatlastimi suknjiči iz napihnjenega materiala, ki so jeseni 2022 nadomestili modrčke, ki so jih mlade ženske uporabljale namesto majic, saj je Covid sprostil dolgoletne predpise o oblačenju.

Versace ničesar ne izpusti, zato je nedvomno opazil tudi novo naklonjenost generacije Z do vsega mini. Njene minice so iz džinsa, tvida s surovimi robovi in sivih flanelastih črtic. Videz dopolnjujejo lateks hlače, ki z močno privlačnostjo zmanjšujejo potencialno enostavnost.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Blumarine je svojo kolekcijo za jesen in zimo zapeljal v idilično elegantne dimenzije. Oglejte si najlepše modne videze

Priporočamo tudi: Pradina kolekcija za jesen in zimo 2022 ženski ponovno vrača moč. Oglejte si izjemno kolekcijo

Najbolj brano