V plašč iz umetnega krzna Angeline Jolie se boste zaljubili na prvi pogled

Navdušenje nad umetnim krznom osvaja trende sezone.

V plašč iz umetnega krzna Angeline Jolie se boste zaljubili na prvi pogled - Foto: Profimedia

Plašč iz umetnega krzna, ki smo ga obudili iz babičine vintidž omare ali ga dodali na sezonski seznam želja, se je vrnil v naša srca (in omare). Eleganten, mehak in z retro pridihom je najbolj zaželen in nošen model med modnimi dekleti. Trend umetnega krzna prinaša drzne trende in prefinjeno oblikovanje ter je ponovno najbolj kul vrhnje oblačilo sezone. To nam dokazuje tudi naša priljubljena ikona Angelina Jolie, ki to zimo 2023 ne more ne nositi tega plašča. 

Ameriška igralka in režiserka je za dogodek s hčerko Zaharo izbrala dolg črn plašč iz umetnega krzna, ki ji daje prefinjen videz prave dive. Angelina Jolie je svoj izjemno eleganten videz dopolnila z ohlapno črno pleteno obleko s kovinskim detajlom v pasu in usnjenimi gležnjarji s peto. Mojstrovina iz osemdesetih let se vrača, da bi pospešila bitje src zvezdnic in oblikovalcev, ki so prenovili njegovo estetiko in hkrati ohranili njegovo brezčasno privlačnost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angie supremacy 🛐 (@angiiejolie)

Kako nositi umetno krzno Angeline Jolie?

Pri ujemanju tako privlačnega in elegantnega kosa vrhnjega oblačila obstaja več pristopov. Lahko se odločite, da boste poudarili umetno krzno in ga naredili za absolutno zvezdo videza, ali pa se poigrate s kontrasti in ustvarite popolnoma premišljene obleke za mešanje in kombiniranje. Pravilo je samo eno, ne pretiravajte z dodatki, raje izberite nekaj minimalističnega in prefinjenega.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kate Middleton klasični ženski kostim znova postavila v središče pozornosti

Priporočamo tudi: Angelina Jolie pokazala popoln zimski črni videz in genialni trik zimskega plastenja slip obleke

Najbolj brano