V obliko nakita ujeta mogočnost odseva teme

Zlatarna Celje v novi srebrni kolekciji Lencia, poimenovani Odsev teme, združuje oblikovalsko znanje in izkušnje priznanih oblikovalk Olge Košica in Désirée Kolarec ter predstavlja del svetovnega trenda World Jevellery Facets, ki je delo svetovno znanega podjetja Swarovski. Ustvarjen je za močno in samozavestno žensko, ki živi v danem trenutku in se zato zaveda, da je bistvo življenja v sedanjosti.

Promocijsko sporočilo, 20. 5. 2015
V obliko nakita ujeta mogočnost odseva teme - Foto: promocijski materijal, promocijsko gradivo

Navdih za oblikovanje kolekcije Odsev teme je življenje samo in njegova krhka minljivost, ki ga mističnost kolekcije odraža v vsej svoji veličini. Posamezni delci tako prepletajo nešteto odtenkov skrivnostne temačnosti.

Neponovljiva kombinacija črne, srebrne in modre barve ustvarja magično ter temačno pojavo s številnimi bleščečimi plastmi, ki se lesketajo skozi kristale Swarovski. Usodna prisotnost tistega, kar je za nami, hlepi po mističnem motivu lobanje, ki nas opominja, kako hitro se življenje odvija.

Da pa je to, kljub svoji minljivosti, neskončno veličastno, sporočajo markantni kamni marquise. Nakit, ki združuje tako mogočne simbole življenja in onostranstva, se poda močni in samozavestni ženski, ki jo zapeljuje globina gotike in tisti, ki se zaveda, da je bistvo življenja tukaj in zdaj.

Kolekcija Odsev teme je del svetovnega trenda World Jevellery Facets, ki ga je na ogled javnosti in medijem postavilo podjetje Swarovski. V ospredju te izjemne vizije vrhunskih oblikovalcev sta glamur in vsestranskost kristalov, ki nastajajo kot manifestacija njihove tehnološke dovršenosti in kreativne vizije. Ekstravagantna kolekcija je v letu 2014 v razsežnosti temé vabila v Las Vegas, Tokio, Peking, Pariz in tudi drugam.

Markantni set je na voljo v različici, ki ohranja svojo mogočno sporočilnost, a je z bolj sofisticiranimi linijami primerna tudi za nošnjo čez dan. 

Najbolj brano