Tukaj je razlog, zakaj bi morali na svoj seznam poslušanja dodati nov podcast Chanel

Mesečni podkast Les Rencontres oboževalce popelje v svet sodobne književnosti s poudarkom na ženskih avtoricah, ki so vsekakor vredne poslušanja.

Tukaj je razlog, zakaj bi morali na svoj seznam poslušanja dodati nov podcast Chanel - Foto: Instagram

Leto 2019 je bilo leto podcastov, to vemo zagotovo. Chanel? Z uvedbo podkasta Chanel 3.55 v letu 2017, je modna hiša ta trend celo prehitela, zdaj pa na že uveljavljenem kanalu uvajajo novo serijo z naslovom les Recontres. Všeč so nam podkasti. Želimo jih poslušati neprestano. Še posebej takrat, ko življenje postane preveč kaotično, da bi v roke vzeli knjigo ali brali intervjuje na spletu.

Chanel se v svoji dirki podcastov in v svoji novi preobleki, odlično znajde. V novem formatu, imenovanem "Les Rencontres", se blagovna znamka vrača na avdio sceno z misijo podpreti mlade avtorje in literarno sceno in če potrebujete nove romane in avtorje, ki vas bodo navdušili, ne iščite več, saj Chanel ponuja izbrane avtorice, ki so pred kratkim izdale svoje prve romane.

Chanel je razkril prvi dve epizodi povsem novega podkasta z naslovom Les Rencontres. Ta podvig pa se ujema s prejšnjim Rendez-vous littéraires rue Cambon, ki se je začel leta 2021. Je rezultat sodelovanja med kreativno direktorico Virginie Viard in Chanelovo ambasadorko in tiskovno predstavnico Charlotte Casiraghi.

Ne spreglejte:

"Les Rencontres" se osredotoča na sodobne avtorje, ki so pred kratkim izdali svoj prvi roman – vsaka epizoda je posvečena enemu avtorju, vsak mesec pa bo posneta epizoda v francoščini in angleščini. Francosko različico bo vodila novinarka Lauren Bastide, za angleško različico pa bo skrbela pisateljica in literarna kritičarka Erica Wagner.

"Ta podcast je namenjen mlademu literarnemu ustvarjanju," pojasnjuje Chanelova predstavnica Charlotte Casiraghi. Cilj teh podkastov je spoznati cvetoče nove avtorje in osvetliti njihove romane. Z odkrivanjem njihovih pisateljskih ritualov, drznosti, dvomov in virov navdiha upamo, da bomo spodbudili tudi druge nadarjene mlade, da se vključijo v ustvarjanje", je še dodala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlotte Casiraghi (@charlottecasiraghi)

V prvi epizodi se Bastideova pogovarja s Pauline Gonthier o njenem romanu Les oiselles sauvages in genezi njenega pisanja, odločilnem srečanju z Annie Ernaux ter razkrije njeno ambicijo pisati knjige, zaradi katerih bodo ljudje želeli brati več. Ideja, s katero se lahko vsi strinjamo, ko izbiramo bralno gradivo. V drugi epizodi, ki je nastala v angleščini, se Wagner pogovarja z Liso Taddeo, katere prvenec Animal je izšel lani. V pogovoru se pogovarjata o Taddeojevi želji, da bi se spraševala o tem, kaj družba pričakuje od žensk, o njeni prirojeni spretnosti za leposlovje in pomenu samokritike v ustvarjalnem procesu.

Če ste tudi vi tako navdušeni nad pogovori z novimi avtoricami kot mi, lahko prvi dve epizodi serije les Rencontres poslušate na spletni strani chanel.com in v podkastu CHANEL 3.55 na Apple Podcasts.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlotte Casiraghi (@charlottecasiraghi)

Fotografije: Instagram/@charlottecasiraghi

Preberite še: Pozabite na mini torbice, to je nova trendna torba, ki jo ta hip obožujejo zvezdnice

Priporočamo tudi: Julia Roberts se je z elegantno pričesko poslovila od svojih kodrov in z izjemnim videzom prekosila samo sebe

Najbolj brano