Znamka COS je debitirala na newyorškem tednu mode in vsi kosi so le en klik stran!

Iz piste naravnost v garderobno omaro.

Znamka COS je debitirala na newyorškem tednu mode in vsi kosi so le en klik stran! - Foto: Profimedia

Znamka COS, ki ima veliko privržencev tudi pri nas, je redna izbira številnih minimalistov, ki jim kvaliteta oblačil veliko pomeni. Deluje že od leta 2007, letos pa se je premierno predstavila na tednu mode v New Yorku, o čemer je poročal tudi spletni Vogue.

Kot videno na modni brvi, nova kolekcija vključuje veliko enobarvnih klasičnih kosov s pridihom brezčasnosti, ki so tudi sicer zaščitni znak te trajnostne znamke. V njej tako najdemo nepogrešljiv črn suknjič, 'oversize' belo srajco in dovršeno krojen bež kostim. Vsi modni kosi se ponašajo s sodobnostjo kljub svoji večnosti.

Pri znamki pa so se poigrali tudi z drznimi barvami, ki nam bodo dvigale razpoloženje v hladnejših dneh. Če se vaša garderoba kopa v bolj naravnih odtenkih, so dobra izbira barviti modni dodatki, medtem ko je za tiste bolj pogumne tukaj dolga vijolična obleka ali pleteni zeleni top brez rokavov.

Kosi so že na voljo na njihovi spletni strani, najdete pa jih tudi v ljubljanski Galeriji Emporium na Prešernovem trgu 4.

Fotografije: Profimedia

Priporočamo tudi: Korzet je najbolj zvezdniški trend te jeseni. Poglejte, kako ga kombinirati

Preberite še: Nova kolekcija H&M v Ljubljano prinaša delček Pariza

 

Najbolj brano