To je ženstven kosim znamke Massimo Dutti, za katerega se ženske naravnost grebejo v trgovinah

Dvodelna zasnova za tiste, ki se ne želijo odreči udobju in toploti, a z enim najbolj kul stilov, kar smo jih videli do zdaj.

To je ženstven kosim znamke Massimo Dutti, za katerega se ženske naravnost grebejo v trgovinah - Foto: promocijsko gradivo

Pred nami je dolga in vesela sezona mnogih praznovanj. Toda, kaj obleči? Hladno vreme nam včasih predstavlja težavo pri kombiniranju oblačil, po drugi strani pa nam daje na stotine možnosti, da postanemo najbolj idealen in izviren gost praznovanj jesenske in zime sezone. Varna izbira so dvodelne obleke, kostimi, ki so v trendu že več sezon. Med zadnjimi novostmi Massimo Duttija smo odkrili "popon videz", ki se mu boste popolnoma prepustili. Žametna obleka v temno rožnati barvi, barvi sezone, s katero boste v trenutku postali zvezda vseh zimskih dogodkov, ne da bi zavrnili možnost udobja, toplote in sloga. Še ena velika prednost takšnega videza je, da lahko posamezne kose nosite ločeno tudi pozneje, ko se dogodek konča.

Žametna obleka v barvi fuksije znamke Massimo Dutti

Ta komplet, ki smo ga odkrili med najnovejšimi izdelki Massimo Dutti, je sestavljen iz dveh kosov. Na eni strani je blazer z dvojim zapenjanjem na gumbe, ovratnikom, dvema stranskima žepoma in žepom na prsih. Hlače so ravnega kroja, z visokim pasom, skrito zadrgo in zaponko. Oba kosa sta izdelana iz žameta in volne, v barvi fuksije. Nepremagljiv odtenek, ki dvigne temperaturo v hladnih zimskih dneh.

Massimo Dutti, cena: 189 evrov

Massimo Dutti, cena: 99, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite kavbojke, Cindy Crawford nosila dolge hlače, ki jih jeseni za prosti čas obožujejo vse ženske nad 50 let

Priporočamo tudi: Izbrali smo 10 najlepših žametnih suknjičev, ki sledijo trenutnim trendom

Najbolj brano