To je pomladna jakna, ki jo nosi 55-letnica z najbolj zavidljivo garderobo in osupljivim okusom za modo. Velika verjetnost je, da jo že imate!

13. 4. 2024
To je pomladna jakna, ki jo nosi 55-letnica z najbolj zavidljivo garderobo in osupljivim okusom za modo. Velika verjetnost je, da jo že imate! (foto: Profimedia)
Profimedia

Večna Lily van der Woodsen rada deli številne lekcije o slogu kar s #fitcheck prek Instagrama.

Na Kelly Rutherford in njen selfie v modnem ogledalu bi bila ponosna celo Lily van der Woodsen, njen kultni lik v seriji Opravljivka.

Se lahko dvigalo spremeni v popolno modno pisto za osebni slog? Za Kelly Rutherford je odgovor pritrdilen. Ameriška igralka, rojena leta 1968, ki je od decembra ob Amandi Lear v televizijski seriji Escort Boys na Prime Video, je modna ikona, ki jo vsi potrebujemo. Njen slog se poigrava z abecedo tihega razkošja, ki ga ponovno oživi v boho-šik slogu, kot to zna le prava Newyorčanka iz Upper East Side.

Kellyjin spomladanski slog je treba takoj posnemati. Začenši s kratkim trenč plaščem

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Rutherford (@kellyrutherford)

Nova sezona, nova garderoba. Potem ko nas je navdušila s pelerinami in toplimi puloverji iz kašmirja, zdaj briše prah z dežnih plaščev. Zadnji kos, ki ga bomo po njeni zaslugi vključili v svojo garderobo, je kratek trenčkot, o katerem smo že pisali. Njen model se zategne v pasu zahvaljujoč pasu in ima stranske gube. Kombinirala ga je z Diorjevo torbo, ozkimi kavbojkami in belimi mokasini. Na njenem Instagramu pa ne manjka niti koketnih videzov, kot je pelerina v več roza odtenkih, oranžna obleka v kombinaciji s supergami, neizogibna črtasta srajca za poležavanje ob koncu tedna...

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Plapolajoča, padajoča, cvetlična – se zgleduje po Kate Middleton? Spomladanski stajling Meghan Markle je navdih za najlepše pomladne dni

Priporočamo tudi: Odgovor na večno modno vprašanje razkrit: cvetlični potisk JE primeren za pomlad! Kako zelo, dokazuje Mojca Mavec v tej romantični obleki za vsak dan.

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave