To je nakit, ki ga boste želele nositi vse leto

Vam je všeč nakit iz topaza, citrina, opala, kvarca, žada ali akvamarina? Brez skrbi, zanj ne boste potrebovale odšteti celo premoženje.

To je nakit, ki ga boste želele nositi vse leto - Foto: Bonjouk Studio

Vse odkar ga je letošnje poletje na svojih počitnicah v Turčiji nosila Leandra Medine Cohen, je barvit boemski nakit, mediteranskega temperamenta, osvojil številne modne navdušenke po vsem svetu. Nam je v oči padla prav posebna turška znamka podobnega nakita, znamka Bonjouk Studio, ki ponuja sodoben pogled na vsakdanji nakit iz naravnih kamnov po resnično zmernih cenah.

Navdih za izdelavo ogrlic, zapestnic, obeskov in uhanov črpajo iz kontrasta med naravno nepopolnostjo dragih, poldragih kamnov in pisanimi iluzijami svetlobe. Njihove kolekcije so barvite, ljubke in moderne, pospremljene s temperamentom in toplino Mediterana.

Nakit Bonjouk Studio odlikujejo naravni kamni, ter njihova ročna obdelava, medtem ko srebrne kose nakita izdelujejo v središču istanbulskega Velikega bazarja, mojstri draguljarji.

Od naivnih in intuitivnih pastelnih palet do drznih barvnih kombinacij, modeli odražajo sredozemski način življenja ter lahkotno, občutljivo, živahno, harmonično in vedno veselo modno zgodbo.  

Več na bonjoukstudio.com

Fotografije: Bonjouk Studio

Preberite še: Rihanna je z drznimi plašči napovedala glavne trende letošnje zime

Priporočamo tudi: Nekaj za moške: pozabite na superge, odslej nosite balerinke

Najbolj brano