Ta priznana slovenska modna oblikovalka zopet osvaja Ameriko

Po treh letih in uspešni predstavitvi kolekcije “Identity” v marcu 2019, se Maja Štamol Droljc, s svojo blagovno znamko Maja Štamol, ponovno prezentira v Washingtonu. 

Ta priznana slovenska modna oblikovalka zopet osvaja Ameriko - Foto: Tibor Golob, Instagram: Maja Štamol Droljc

Maja Štamol Droljc se te dni mudi v Združenih državah Amerike, natančneje v Washingtonu, DC, kjer se bo na gala dogodku “First Fashion Gala” pod vodstvom Indire Gumarove, kuratorke in ustanoviteljice “Diplomacy and Fashion” ter žene veleposlanika Češke republike odvila modna revija oblikovalcev, ki oblačijo prve dame in gospode z vsega sveta.

Naša modna oblikovala se je odzvala ekskluzivnemu povabilu na ta gala dogodek, na katerega je bilo povabljenih 40 modnih oblikovalcev, ki oblačijo svet diplomacije. Maja bo na dogodku sodelovala z dvema kreacijama, eno večerno in eno “lunch dress”, ki jih je na uradnih dogodkih nosila ga. Urška Bačovnik Janša. Za “First Fashion Gala” so pri modni znamki Maja Štamol izdelali replike teh kreacij.  

Maja Štamol Droljc v Washington, DC-ju pred tremi leti.

“First Fashion Gala”, katerega poslanstvo je promovirati modne oblikovalce iz različnih držav sveta, bo vodila ugledna filantropinja in humanitarka iz Washingtona, Annie Totah. Na dogodku se bodo poleg zelo zvenečega imena, Elieja Saaba, ki oblači bližnjevzhodno in britansko monarhijo, predstavili tudi Jan Taminian, ki oblači nizozemsko kraljico in ukrajinski oblikovalec Ivan Frolov, ki oblači ukrajinskega predsednika in prvo damo. Dogodek se bo zaključil s tiho dražbo.

Preberite še: Jennifer Lopez pokazala, kako to jesen nositi popolnoma črn videz od glave do pet

Maja Štamol Droljc z možem, v družbi takratnega veleposlanika Slovenije, gospoda Vidoviča s soprogo, in Indire Gumarove (druga z leve), tokratne gostiteljice z možem, veleposlanikom Češke republike v Washington, DC-ju.

Nicole Minarikova, miss Češke republike 2009, je obleko Maje Štamol nosila na dogodku na veleposlaništvu Češke republike, leta 2019.

Vsekakor ne dvomimo, da bo Maja s svojimi kreacijami čez lužo zopet navdušila ravno tako, kot nas že vrsto let navdušuje doma!

Fotografije: Tibor Golob/IG Maja Štamol Droljc in promocijsko gradivo

Preberite še: Znano je, katere barve las bodo prevladovale v letošnji jeseni: Pripravite se na vrnitev temnejših in kontrastnih odtenkov

Priporočamo tudi: Pozabite črtaste puloverje, to so najbolj trendne jope letošnje jeseni in zime

Najbolj brano