Ste že "v nizkem štartu" za Marni pri H & M?

V četrtek, 8. marca, v izbrane trgovine po svetu končno prihaja težko pričakovana kolekcija Marni at H & M.

Petra Windschnurer na fotografiji nosi ogrlico Marni at H&M, bluzo Zara, krilo Marni at H&M, uro Michael Kors in škornje Max & Co. Foto: Zaklop

V Sloveniji bo na voljo le v trgovini H & M v City Parku. Tokrat se pri švedskem velikanu ulične mode niso odločili za sistem zapestnic kot pred kratkim pri kolekciji Versaceja ali pred tem Lanvina  za H & M, ampak bodo v trgovino ob odprtju naenkrat lahko vstopili vsi zainteresirani za kose Marni at H & M.

Zanimalo nas je, zakaj so se odločili za tak pristop in s H & M-a so nam odgovorili, da pač preizkušajo nov postopek nakupovanja in bodo naknadno ocenili, kako se je obnesel. Zavedajo se, da bi utegnila v trgovini zavladati gneča, a bodo poskrbeli za varno in udobno nakupovanje vseh strank, zagotavljajo.

Boste v vrsti pred H & M-om jutri zjutraj tudi vi? Imate že izbrane svoje "sanjske" kose? Urednica mode in lepote pri Elle Petra Windschnurer spada med srečneže, ki svoja Marni at H & M oblačila že imajo. Prejšnji teden je obiskala zagrebški showroom H & M-a in si ogledala vse kose iz kolekcije.

Najbolj brano