So to najbolj modni odtenki nove modne sezone? Napoveduje Gigi Hadid

Tudi v hladnem vremenu zvezdnice še naprej nosijo zeleno v vseh njenih odtenkih.

So to najbolj modni odtenki nove modne sezone? Napoveduje Gigi Hadid - Foto: Profimedia

Zvezde uličnega sloga in zvezdnice so to poletje oboževale zeleno barvo. Odtenek je postal najljubša barva mode, pa naj bo to v neonskih ali temnejših, bogatejših smaragdih odtenkih. In zdaj jo Gigi Hadid nosi tudi v jeseni.

Ne spreglejte:

V Parizu na tednu mode je bila manekenka opažena v zelenem stajlingu od glave do pet, kar dokazuje, da trend v tej sezoni ne gre nikamor. Manekenka je nosila oster, strukturiran smaragdni blazer in ujemajoče se hlače znamke Victoria Beckham, kombinirane s kaki zeleno majico. Kontrastni odtenki so bili pameten način, da bi videz vnesli v hladnejše mesece, saj so očitno bolj umirjeni od svetlo zelenih kosov, ki smo jih videli poleti (se spomnite torbice Bottega, ki so jo nosili vsi?). Njeni robustni škornji Wandler in torbica z živalskim potiskom so videzu dodali tudi šik in eleganten zaključek.

Pred tem je nosila stajling v enakih odtenkih, a v usnju.

Torej, če ste mislili, da je poletne obsedenosti z zeleno barvo konec, premislite še enkrat. Barvi leta 2021 Pantone sta bilimorda rumena in siva, vendar je mesto prevzela zelena. Vsaj tako predlagajo zvezdnice.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vsi se zgražajo nad to ogrlico Givenchy. Poglejte, zakaj

Priporočamo tudi: To je 10 modnih kosov iz Zare, o katerih trenutno govorijo vsi na Instagramu

Najbolj brano