Sharon Stone sijoča v osupljivi živo roza obleki, ki je objela njeno telo na vseh pravih mestih

Povprečna starost na rdečih preprogah ni več takšna kot nekoč, kar je pokazala druga izdaja filmskega festivala Rdeče morje v Savdski Arabiji, ki so se ga udeležile svetovno znane zvezde in ki je dogodek povzdignila na pot, polno glamurja in prefinjenosti. Še posebej je navdušila Sharon Stone.

Sharon Stone sijoča v osupljivi živo roza obleki, ki je objela njeno telo na vseh pravih mestih - Foto: Profimedia

Rdeče preproge so vedno privabljale ljudi vseh starosti. Res pa je, da so bili mlajši praviloma vedno v večini, vsaj do zdaj. Nismo več navajeni, da bi pred žarometi pozirali le moški in ženske v dvajsetih letih, zdaj je vse pogosteje mogoče videti tudi moške in ženske, starejše od 50, 60, 70 ali 80 let, ki na fotografiranjih vseh vrst dogodkov razkazujejo svoja najboljša oblačila.

To je že druga izdaja filmskega festivala Red Sea v Savdski Arabiji in po zaslugi številnih hollywoodskih zvezdnikov, ki so se letos odločili, da se je udeležijo, je zelo uspešna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHARON STONE (@sharonstonefans)

Rdeča preproga dogodka je zaradi številnih znanih osebnosti, ki so se ga udeležile, imela velik vpliv na družbo. Čeprav ni manjkalo mlajših obrazov, kot so na primer Jessica Alba, Sara Sampaio ali Jasmine Tooke, so bili veterani tisti, ki so dogodek popeljali na najbolj glamurozno in prefinjeno območje. 

Sharon Stone je bila ena od velikih zvezd večera, jasna protagonistka. Njena dolga obleka v fuksijevo roza barvi, ki je trend letošnjega leta 2022, je bila eden glavnih razlogov, da je bila igralka ena najbolje oblečenih gostij dogodka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Red Sea Int. Film Festival (@redseafilm)

Njena obleka z dolgimi rokavi, nabranim osrednjim delom, razporkom na spodnjem delu in dolgo vlečko je njeno postavo dvignila na povsem novo raven. K obleki je kombinirala čudovite bež pete z visoko platformo in blešče uhane.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Red Sea Int. Film Festival (@redseafilm)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Princesa Kate bleščečo rdečo obleko kombinirala z uhani, ki so pripadali kraljici Elizabeti II.: Glamurozen videz Kate z detajlom, ki pritegne pozornost

Priporočamo tudi: Meghan Markle v beli obleki s tveganim razporkom, ki je zasenčil celo prstan princese Diane

Najbolj brano