Sestre Kardashian-Jenner pri svojih modnih videzih posnemale Monico Bellucci. Kateri bolje pristajajo?

Nepozaben slogovni navdih Dolce&Gabbana, izvožen v ZDA.

Sestre Kardashian-Jenner pri svojih modnih videzih posnemale Monico Bellucci. Kateri bolje pristajajo? - Foto: Profimedia

Pred nekaj tedni se je v Portofinu zgodil dogodek leta, ki mu upravičeno lahko rečemo dogodek leta: (tretja) poroka med Kourtney Kardashian in Travisom Barkerjem. Govorilo se je ne le o množični prisotnosti celotne družine Kardashian/Jenner ter njihovih partnerjev in prijateljev, temveč tudi o slogu klana, ki je bil v celoti v znamenju Dolce&Gabbana, s sklicevanjem na vintidž modo, ki jo je nekoč nosila nesporna muza te hiše, Monica Bellucci. Danes ta trend ne namerava izginiti, kar dokazujejo sestre Kardashian - Jenner.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kimkardashian

Kim Kardashian na enem od zadnjih posnetkov na Instagramu z naslovom "La Dolce Vita" prikazuje obleko, ki je čisti poklon Monici Bellucci v devetdesetih letih prejšnjega stoletja. Zvezda fotografije je bordo žametno oblačilo z izpostavljenim sredinskim zapenjanjem. Pod njo se na njeno telo prilega črn kombinezon z visokim vratom, obleko pa dopolnjuje težak plašč. Na videz Dolce&Gabbana, ki ga je italijanska igralka izbrala pred nekaj leti, se je izrecno sklicevala sama Kim Kardashian, ki je kot zadnjo fotografijo objavila fotografijo Monice Bellucci, ki je nosila isti videz.

Toda poklon Kardashianovih francosko-italijanski divi se tu ne konča in med brskanjem po poročnih fotografijah najdemo obleko Kendall Jenner, ki jo je nosila na veliki dan, kar ni nič drugega kot referenca na ikonični videz Dolce&Gabbana Monice Bellucci, ki ga je nosila leta 1997 na Croisette v Cannesu.

Kim Kardashian na Instagramu znova pokaže črno čipkasto obleko, ki spominja na tančice vdov, z njimi pa na ikonično čipkasto obleko, ki jo je nosila Monica Bellucci za reklamno kampanjo Dolce&Gabbana, posneto v Portofinu oktobra 2011 skupaj z Bianco Balti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kimkardashian

Če se za trenutek odmaknemo od blagovne znamke, a se ob tem spomnimo na Monico Bellucci na fotografiranju v Cannesu leta 2002, se Kylie Jenner v Portofinu odloči za belo cvetlično obleko s tankimi naramnicami, ki nedvomno spominja na igralkin modni trenutek ob Vincentu Casselu.

Čeprav na nek način ni presenetljivo, da so Kardashianove za identifikacijo z italijansko modo izbrale prav svojstvenost Monice Bellucci, ima uspeh, s katerim se je vrnila v modo, med okusom za vintidž, pridih čarobnosti. Dolce&Gabbana se je temeljno vključil v poroko Kardashian-Baker, iz katere bi se po naši napovedi lahko rodil pravi trend, povezan z očarljivostjo božanske Monice sredi devetdesetih let prejšnjega stoletja.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 6-dnevna dieta po kateri več ne boste napihnjeni, poskrbela pa bo za razstrupljanje in čiščenje vaših jeter

Priporočamo tudi: “Reverse ombre” je najbolj zaželen trend poletja: Drzno pričesko je najprej pokazala Billie Eilish, sledila so ji števila modna dekleta

Najbolj brano