Se spomnite teh ikoničnih superg? Po štiridesetih letih se vračajo v prenovljeni in izboljšani podobi

Se počutite nostalgično? V letošnjo jesen bo adidas Originals zakorakal s prenovljeno podobo ikoničnega modela Forum in se tako poklonil novi urbani generaciji.

Se spomnite teh ikoničnih superg? Po štiridesetih letih se vračajo v prenovljeni in izboljšani podobi - Foto: Adidas

Spadate v generacijo, ki je lahko prva obula kultne superge s tremi črtami adidas Forum? Ali pripadate sodobni urbani generaciji, ki v modi ustvarja svoja pravila, je ni strah eksperimentirati in uživa v mladostnem slogu?

Kakorkoli že, oglejte si spodnji video in obudite spomine na svoje mladostniške dni, ko ste po kultne adidaske hodili v sosednjo Italijo, ali pa naj vas sodoben ulični slog navdihne za nov par. 

adidas se je prenovljeni podobi športnih copat poklonil z videom in vanj ujel duh in osebnost večnega para copat adidas Forum, ki je tokrat posvečen mladi generaciji, ki že leta nostalgično obuja (in obuva) retro trende, jim daje novo priložnost in jih ohranja žive in zaželene.

Copat, ki je zaznamoval generacije, se tokrat prilagojen razmeram časa vrača v treh različicah – visoki, srednji in nizki.

Prepoznaven model adidas Forum je zaslovel v osemdesetih letih, ko je bil prvotno izdelan za športnike, nato pa so ga hitro posvojili skaterji, umetniki, glasbeniki in oblikovalci. Od takrat je priljubljenost copat Forum samo naraščala in ostali so osrednji del zgodovine adidasa. Kljub svoji starosti pa Forum ni izgubil svojega stilskega potenciala. Pravzaprav se je silhueta s časom le izboljšala.

Skozi leta so ta ikonični copat tako nosili vsi, ki so brez pomisleka kreirali nov svet, danes pa se vrača kot evolucija klasike, ki je obdržala značaj s košarkarskih igrišč. S seboj prinaša občutek nostalgije v kombinaciji z urbanim trendom ter poziva k izražanju svojega sloga in ustvarjanju novodobne ulične kulture.

Letošnji adidas Forum je elegantna izpeljava klasične silhuete iz leta 84, dopolnjena z usnjenim zgornjim delom ter prilagodljivim trakom.

Model ohranja vse značilnosti svoje brezčasnosti, vključno s kultnimi tremi črtami. Pestrost izbire pa ponuja osvežena barvna paleta, ki vključuje rdečo, črno, belo, modro in mentolovo. S svežo podobo so copati adidas Forum pripravljeni na novo generacijo, ki si ne boji stopiti iz okvirjev in odpira drugačne perspektive.

Leta 2021 je jasno: kar je staro, je spet novo, če je goreča ljubezen mlajše generacije do "triftanja", brskanja za vintidž kosi, in odkrivanja preteklosti kakršen koli znak. Zdaj se adidas vrača k svojim koreninam in predstavlja Forum v mnogih različicah, da bi pokazal, kako klasičen in vsestranski je ta čevelj. Ne verjamete, da lahko ti športni copati prehajajo med različnimi stili in brezhibno povežejo videz od formalnih do uličnih oblačil?

Potem predlagamo, da si še enkrat ogledate zgornji video in izberete svoj par.
 
Fotografije: Klemen Golob

Preberite še: Carrie Bradshaw na setu nove serije poljubljala moškega, ki ni Mr. Big! Tako je videti njena nova ljubezen

Priporočamo tudi: Horoskop: Ženske, rojene v teh znamenjih, mislijo, da najbolje vedo, kaj je dobro za druge

Najbolj brano