Rašica s kolekcijo R exclusive

Vodilna domača znamka modnih pletenin je ob 60. obletnici predstavila novo blagovno znamko R exclusive.

Rašica s kolekcijo R exclusive - Foto: Fotografija: Rašica

Kolekcija zajema iz bogatih izkušenj znamke, exclusive pa je po besedah direktorja in lastnika Rašice Mateja Raščana zato, ker ne skrivajo cilja, da ta znamka postane sinonim za urbano in svetovljansko modo z domačim podpisom.

Kolekcija, ki je že prispela na police prodajaln Rašice in drugih dobro založenih trgovin z modnimi pleteninami, združuje vrhunsko oblikovanje in izbrane tkanine, izdelana pa je v majhnih serijah.

Ob svečani proslavi visokega jubileja, ki se je zgodila 3. oktobra, so bile na Ljubljanskem gradu premierno razstavljene fotografije, ki jih je za R exclusive z manekenoma Vanjo Rupeno in Brianom Jankićem, priznanima tudi v tujini, posnel Aljoša Rebolj. Modne črno-bele podobe so zaokrožile svetovljansko predstavitev novega obraza Rašice.

Pri Rašici so debi svoje nove modne pripovedi izkoristili za dobrodelno licitacijo posebej za to priložnost oblikovane večerne obleke Tine Perko, lastnik ekskluzivne kreacije pa je postal predsedniški kandidat Zmago Jelinčič Plemeniti, ki je moral za zmago plačati 9.000 evrov.

Fotografije Rašica

Najbolj brano