Preizkušeno: Do gladke kože kar doma (brez britja in depiliranja)

Ženske smo rade urejene vsak dan, še posebej pa takrat, ko pride do intimnih trenutkov. Vsaka se z nadležnimi dlačicami bojuje na svoj način, a vse bi se rade preprosto prepustile življenju z gladko kožo, brez vraščenih dlačic, mozoljčkov in rdečice. Preverite, kako si lahko depilacijo od sedaj naprej urejate same, ob svojem času in v intimi svojega doma.

Promocijsko sporočilo, 12. 9. 2016
Preizkušeno: Do gladke kože kar doma  (brez britja in depiliranja)

S Philipsovo Lumeo, ki s tehnologijo IPL z nežnimi svetlobnimi impulzi po naravni poti preprečuje ponovno rast dlačic, si v udobju in intimi doma v manj kot 30 minutah uredite:

  • noge
  • pazduhi
  • linijo bikini
  • morebitne brčice na obrazu.

Vaša koža bo gladka do 8 tednov

Tretma je zelo enostaven in ne zahteva nobenega posebnega napora. Dlačice najprej obrijemo z britvico in se izbranih predelov lotimo z Lumeo, kjer se z ustreznim nastavkom (za obraz, dekolte ali telo) pomikamo po celotni površini. Tretma naredimo vsakih 14 dni enkrat in ga ponovimo 4-krat, nato pa ga, torej po mesecu in pol, opravljamo zgolj še po potrebi.

Dlačice preprosto ne zrastejo več

Nežni svetlobni impulzi vplivajo na melanin, barvni pigment v dlačnih mešičkih, ki absorbira svetlobno energijo in jo pretvori v toplotno, zaradi česar dlačice izpadejo. Odstranjujemo lahko vse tipe dlačic, tudi na bolj občutljivih kotičkih našega telesa in obraza, brez skrbi za vraščene dlake, mozoljčke ali rdečico. Pred uporabo morate le preveriti, katera od petih stopenj svetlobnega utripanja bo najprimernejša za vaš tip kože in odtenek dlačic.

Več o preprosti uporabi in modelih Philipsove Lumee si lahko ogledaš na spletnem mestu ter na Facebook strani.

   

Prijavite svojo ekipo prijateljic in osvojite Philips Lumeo

Cosmo letos praznuje že svojo 15 obletnico, zato vas v sklopu praznovanja vabi, da se s svojimi najboljšimi prijateljicami prijavite in nam zaupate, zakaj naj bi bile ravno ve deležne super vip tretmaja.

Hitro se prijavite na spodnji povezavi:

Cosmo ima rojstni dan! Praznuj z nami in osvoji nepozabno izkušnjo


Zmagovalna ekipa bo, poleg drugih nagrad, v testiranje prejela tudi odstranjevalec dlak Philips Lumea SC2009. Tista srečnica, ki bo prijavila ekipo, pa ga bo prejela kar v trajno last.

Najbolj brano