Pozabite na bleščice, Sandra Bullock jih je zamenjala za to nepričakovano tkanino

Igralka obožuje pisane stajlinge.

Pozabite na bleščice, Sandra Bullock jih je zamenjala za to nepričakovano tkanino - Foto: Profimedia

Sandra Bullock se v prostem času najraje oblači v ležerne kose, kot so lahkotne obleke, ko pa gre za njeno podobo na rdeči preprogi, pride na vrsto ves blišč in glamur. Nikakor se ne izogiba bleščečemu videzu, pa naj gre za neštete komplete hlačnih kostimov ali elegantne obleke. Pravzaprav se navdušuje nad barvami. Tako je smiselno, da je bila Sandra Bullock za novinarsko turnejo filma Izgubljeno mesto oblečena v še en barvit stajling. Njena vijolična in turkizna obleka je imela energične odtenke, ki so povzemali živahne odtenke, ki jih nosi njen lik v filmu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Stewart 🐯🎈🈹🍸 (@elizabethstewart1)

Njena stilistka Elizabeth Stewart je igralkino obleko razkrila na prvi dan novinarske turneje filma Izgubljeno mesto. Sandra Bullock je za začetek svojih dogodkov primernih oblek nosila bleščečo obleko z dolgimi rokavi iz kolekcije Stella Jean za jesen 2021. Zgornjo polovico obleke krasi našitek vijoličnih in zlatih odtenkov. Spodnja polovica obleke pa se sveti v svetli turkizni barvi. Žametna tkanina je oddajala subtilne vibracije, navdihnjene z morsko deklico, saj je bila videti kot pisane luske. Nosila je tudi gležnjarje z visoko peto in koničastim zaključkom znamke Giuseppe Zanotti. Bronasta barva je dopolnjevala tople, a svetle odtenke njene obleke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stella Jean (@stellajean_sj_)

Zdi se, da je ta svetla obleka značilna za stil s škornji. Na Instagram profilu znamke model pozira v obleki Stella Jean, medtem ko nosi škornje z viktorijanskim pridihom. Tisti, ki jim je obleka všeč, a niso navdušeni nad škornji, naj ne skrbijo. Obutev lahko preprosto zamenjate za prikupne sandale z nizko peto ali celo balerinke.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Penélope Cruz osupljiva z mladostnim frufrujem v črno-beli obleki Chanel

Priporočamo tudi: Drew Barrymore nam je pokazala, kako letos nosimo rdečo barvo

Najbolj brano