Podarjamo vam brezplačno aktualno številko revije ELLE

#OstajamoDoma

Podarjamo vam brezplačno aktualno številko revije ELLE - Foto: Elle

V času epidemije koronavirusa v Sloveniji, ko je zadrževanje v naših domovih nuja, vsi iščemo načine, kako ta čas čim prijetneje in koristno porabiti. V medijski založbi Adria Media Ljubljana smo se odločili, da vsem ponudimo en mesec brezplačnih digitalnih naročnin na aktualne številke revij: Avto magazin, Elle, Cosmopolitan, Sensa in Story.

Želimo poudariti, da se naš odnos, ki ga gradimo z bralci, v časih, ko smo primorani zamenjati nekatere navade, ni spremenil. Založništvo in novinarstvo ob polnem spoštovanju navodil in opozoril države ne počivata. V tem obdobju še posebej potrebujemo novice, ideje in nasvete, ki nam pomagajo, da lahko te neobičajne čase spremljamo, kolikor se le da, v miru in produktivno.

Pobuda za digitalno solidarnost je, poleg gibanja #OstajamDoma, naš način odzivanja na potrebe po informacijah, izobraževanju in razvedrilu ta hip ter hkrati prispevek k družbeni odgovornosti.

 
Od 17. marca 2020 dalje lahko s klikom na spodnjo povezavo pridobite spletni izvod svoje najljubše revije BREZPLAČNO.
 
Sledite postopku registracije:

1. Ustvarite račun ali se prijavite v aplikacijo Magzter TUKAJ(https://www.magzter.com/register).
2. Kliknite TUKAJ(http://www.magzter.com/coupon/redeem) in vnesite kodo: ostajamdoma.
3. Pojdite na razdelek »My Purchases« in prelistajte izbrano revijo.
 
Če želite dostopati do arhiva vseh letošnjih številk svoje najljubše revije v elektronski obliki, pa se naročite s KLIKOM na to povezavo.

Najbolj brano