Parfois odpira prvo samostojno trgovino v Sloveniji

Parfois, vodilna blagovna znamka modnih dodatkov v Evropi, ki je bila doslej na voljo le v trgovinah Sportina, v petek 22. marca 2013, odpira svojo prvo poslovalnico v Sloveniji.

Promocijsko sporočilo, 21. 3. 2013
Parfois odpira prvo samostojno trgovino v Sloveniji - Foto: www.parfois.com

Modni šali, torbice, denarnice, pasovi in drugi dodatki, ki bodo opredelili in zaznamovali vaš modni stil in poudarili videz, bodo odslej na dosegu roke v novi trgovini Parfois v pritličju Cityparka v Ljubljani.

Parfois nagovarja samostojno žensko, ki se zaveda svojih atributov ter modernega videza. Ljubiteljica Parfoisa odgovarja na komplimente, ki prihajajo iz te modne hiše, s svojo zvestobo tudi zato, ker ji ta omogoča nakup modnih dodatkov po zelo sprejemljivih cenah.

Kolekcije dodatkov Parfois, ki ima poslovalnice v več kot 30 državah po vsem svetu, se hitro izmenjujejo in dopolnjujejo, kar je zagotovilo, da bo vsak obisk trgovine minil v razburljivem modnem vzdušju.


O blagovni znamki Parfois

Vodilna blagovna znamka modnih dodatkov v Evropi, Parfois, je bila ustanovljena leta 1994 na Portugalskem. Znana je po kakovostnem prodajnem servisu in raznovrstnih izdelkih, vedno nove kolekcije pa omogočajo, da v Parfoisu vsakdo najde in dobi za svoj denar kar najbolj vreden, kakovosten in zanesljiv izdelek.

Danes ima Parfois skoraj 250 poslovalnic v 34 državah po vsem svetu.

Več: www.parfois.com

Najbolj brano