"Odstranila sem masko in svet se mi je odprl." Pamela Anderson objavila še eno čudovito fotografijo brez ličil

8. 2. 2024
"Odstranila sem masko in svet se mi je odprl." Pamela Anderson objavila še eno čudovito fotografijo brez ličil (foto: Profimedia)
Profimedia

Zvezdnica je sprožila pravo lepotno revolucijo, ki jo je pred njo pričela že Alicia Keys.

Pamela Anderson velja za eno izmed najvplivnejših zvezdnic današnjega časa. Njen nedavni povratek na medijsko sceno po vrhuncu slave v zgodnjih devetdesetih je le še potrdil njen vpliv.

Andersonova je namreč sprožila pravo gibanje s tem, ko se je pričela na številnih dogodkih in fotografijah pojavljati brez ličil. Odziv javnosti na to gesto je bil več kot odličen, z njo pa so pričele delati tudi vse večje modne hiše.

Zvezdnica tako še naprej nadaljuje svojo misijo ozaveščanja o sprejemanju sebe, zato je pred dnevi objavila svojo čudovito fotografijo brez ličil, ob kateri je zapisala "Odstranila sem masko in svet se mi je odprl".

Preberite tudi: Čeprav se pozimi te barve izogibamo, je ta ultra šik trend plaščev zimska modna naložba

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Anderson (@pamelaanderson)

Z njim je javnosti sporočila, da se je njeno življenje po tej sila pogumni in drzni odločitvi v današnji družbi, ki je žal naravnana v drugo smer, le še razvcetelo.

Pamela, res si pravi navdih!

Fotografije: Profimedia in Instagram / @pamelaanderson

Preberite še: Nepričakovana poteza Harryja in Meghan, o kateri govori ves svet: Poslala sta sporočilo Kate Middleton, sklicevala pa sta se tudi na kralja Charlesa

Priporočamo tudi: Prepričani smo bili, da so te pete pozabljene za vedno, sedaj pa se vračajo! Priznati moramo, da nas je kar malo strah!

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan