Otvoritev nove Murine prodajalne

V srcu največjega ljubljanskega nakupovalnega središča, kjer je Mura odprla novo, še večjo in bolj bogato založeno prodajalno, je prejšnji četrtek minil v znamenju svežine pomladi in igrivosti poletja.

Otvoritev nove Murine prodajalne

Svečani dogodek so organizatorji pospremili z modno revijo Tisoč lepih stvari kolekcije pomlad-poletje 2010 ter podelitvijo nagrad in razstavo najbolj kreativnih idej Natečaja za mlade oblikovalce.

Rdeča nit kolekcije

Nova kolekcija oznanja enostavnost in perfekcijo. Ustvarjalni proces se dotaknil privlačnih živalskih vzorcev in igrivih barv, tako v logični eleganci poslovnih oblačil, kot tudi klubskih oblačilih večne zelene mornarske klasike. Novi proporci v kolekciji postavljajo nove meje med formalnim in neformalnim oblačenjem.

V okviru Natečaja za mlade oblikovalce je Inovacijsko dizajnerski center Modeus ob pomoči Pomurskega tehnološkega parka in Mure – EHM d.o.o. ponudil priložnost perspektivnim oblikovalcem, ki si želijo s svojim kreativnim nabojem sooblikovati podobo nove Murine kolekcije jesen zima 2010/11 in doprinesti svoj prispevek k oblikovanju vizualne celostne podobe blagovne znamke Mura.

Mladi talenti so komisijo, ki je izbirala najbolj kreativne ideje, navdušili s svojim pristopom, svežimi idejami in raznolikimi pogledi na modo.

Na področju oblikovanja oblačil in tekstilij je komisija dodelila le dve mesti, in sicer: 2. mesto Doris Smodiš in 3. mesto Alice Bossman. Na področju oblikovanja vizualnih komunikacij pa se je komisija odločila, da bo podelila le 3. mesto in to Sabini Oman.

Najbolj brano