Opening Ceremony prihaja v London

Kultni newyorški butik Opening Ceremony bo dobil svojo londonsko izpostavo. V času olimpijskih iger, ki jih bo letos poleti gostila britanska prestolnica, bo odprta njihova "pop up" trgovina v Covent Gardnu.

Med uspešnimi sodelovanji Opening Ceremony s prepoznavnimi  znamkami ali obrazi je bilo tudi tisto z igralko in modno ikono Chloe Sevigny.

A to bo le napoved stalnih prodajnih prostorov, ki jih bodo v Londonu odprli jeseni ...

Kot sta ustanovitelja podjetja Opening Ceremony Humberto Leon in Carol Lim, ki sta lani prevzela še kreativno vodenje znamke Kenzo, povedala za WWD, je prihod trgovine v London velik korak za njuno podjetje.

V zadnjih 10 letih, odkar sta odprla prvi butik na ulici Howard v New Yorku, sta posel razširila še v Los Angeles in Tokio, a sta si že vse od začetka želela imeti trgovino v Londonu. In prav Covent Garden, zgodovinsko pomembna in svetovno znana nakupovalna destinacija, je pravi kraj zanjo, sta prepričana.

Njuni butiki združujejo prestižne izdelke zvenečih imen iz sveta mode in tudi bolj "nišna" modna odkritja, znamka Opening Ceremony pa redno sodeluje s stilskimi ikonami in ustvarja kapsulne kolekcije. Ravno v času odprtja londonskega butika bo na police prišlo njihovo sodelovanje s priljubljeno britansko verigo dostopne mode Topshop.

Oglejte si spletno stran Opening Ceremony.

Najbolj brano