Na kratko: Lara, Tyra, Pringle of Scotland, Zanotti, Prada

Kratke novice iz sveta mode.

Na kratko: Lara, Tyra, Pringle of Scotland, Zanotti, Prada - Foto: Fotografija www.magpictures.com, promocijsko gradivo, Fotografija www.jeanpaulgaultier.com, Fotografija Imaxtree, Fotografija www.prada.com

Lara Stone zaskrbljena glede teže

Največja zvezda končanega tedna mode v Parizu, vsaj kar se tiče manekenk, Lara Stone ni zadovoljna s svojo težo.

Supermodel namreč nosi konfekcijsko številko 8 (ameriška 4 do 6), medtem ko njene kolegice nosijo za pol manjše. A vseeno ta nenavadna figura z oblinami je točno tisto, kar privlači fotografe in modne oblikovalce. Tako jo je fotograf Bruce Weber poimenoval "Nezemljanka - mešanica bojevnice in Brigitte Bardot".

Tyra Banks peta najbolj vplivna televizijka

Oprah se trdno drži na prestolu, sledijo ji Diane Sawyer, Barbara Walters in Ellen Degeneres.

Na petem mestu pa najdemo vsestransko Tyro Banks. Manekenka se je visoko na Forbesovi lestvici najbolj vplivnih žensk v medijih zavihtela po zaslugi ene najbolj gledanih oddaj Ameriški top model.

Tyra, z razliko od Oprah, privablja mlajše gledalce.

Tilda Swinton za Pringle of Scotland

Pri modni hiši Pringle of Scotland so posneli reklamno kampanjo za jesensko kolekcijo z Lydio Hearst, Daisy Lowe in Pixie Geldof.

A za pomladansko predstavitev so si zamislili bolj zvezdniško zasedbo. Zato so k sodelovanju povabili igralko Tildo Swinton. Delno zato, ker je Škotinja. Največ pa je pripomoglo dejstvo, da je igralka enostavno bajna, ko je govora o njenih nastopih na rdeči preprogi.

Ryan McGinley je fotografiral Hildo v idili škotske pokrajine za novo kampanjo, ki bo predstavljena s strani igralke na londonskem tednu mode.

Zanotti za moške

Giuseppe Zanotti, ki je pred kratkim ustvaril nekaj prekrasnih kosov moške obutve za spomladansko kolekcijo modne hiše Balmain, je razkril, da se odloča za nov izziv. Oblikovalec bo namreč naredil še eno kolekcijo obuval za moške, ki naj bi bili zelo gotski in punk.

Volčja Prada

Zunaj je nov Pradin look book. Za jesenski izvod so manekenke nosile volčje glave in ostalo naglavno okrasje.

Najbolj brano