Na kratko: Avril Lavigne, Viktor & Rolf, modni oblikovalci v boju proti mišični distrofiji

Ne samo, da njeni hiti zasedajo visoka mesta na glasbenih lestvicah in so njeni nastopi razprodani - pevka Avril Lavigne je tudi oblikovalka zanimivih rokerskih oblačil.

Na kratko: Avril Lavigne, Viktor & Rolf, modni oblikovalci v boju proti mišični distrofiji - Foto: Fotografija Imaxtree, Fotografija promocijski material

Včeraj, 14. septembra, se je udeležila modne revije v Harajuku, Tokio, kjer je predstavil najnovejšo kolekcijo za mlade Abbey Down.

Lavigne, ki je trenutno na turneji po Japonski, si je vzela čas in predstavila znamko oblačil, ki že žanje uspehe.

Viktor & Rolf na spletu

Ekstravagantna modna oblikovalca Viktor Horsting in Rolf Snoeren sta v ponedeljek objavila novico, da bosta svojo najnovejšo kolekcijo za pomlad-poletje 2009 predstavila na njuni spletni strani.

Tako je nizozemski dvojec končal ugibanja o temu, kje bosta prestavila najnovejše stvaritve, potem ko sta najavila, da se ne bosta udeležila pariškega tedna mode.

V Parizu sta v preteklosti že predstavila revije z dodatki pirotehnike, megle in modrih ekranov.

Spletna stran, kjer si bo možno ogledati kolekcijo:

http://www.viktor-rolf.com

Modni "žogobrci"

Največja imena italijanske mode so si vzela prost termin v svojih prenatrpanih urnikih. Razlog je zbiranje denarja za boj proti mišični distrofiji (o.p. pešanje mišic).

Nacionalna oblikovalska nogometna ekipa, ki jo med ostalimi sestavljajo brat pokojnega Giannija Versaceja, Santo Versace, vodilni pri Dieselu Renzo Rosso, Ferruccio in Massimo Ferragamo, Beatrice Trussardi, Lavinia Biagiotti, Ippolito Etro ter zadnji pridruženi, Fiatov dedič Lapo Elkann, se bo 22. septembra pomerila z milanskim nogometnim moštvom Pro Alumni na neoklasičnem multifunkcionalnem stadionu Arena Civica, v času milanskega tedna mode.

Oblikovalska nogometna ekipa, ki zbira denar v dobrodelne namene že od leta 2002, je bila ustanovljena za pomoč žrtvam napada 11. septembra leta 2001.

Tekmi bo sledila zabava v Old Fashion Caféju, kjer se bo nadaljevalo zbiranje sredstev za pomoči potrebnim.

Fotografije promocijski material in Imaxtree

Najbolj brano